"SNP - Temeljno za Bar": Želimo Bar pun solidarnosti, ekonomskog blagostanja i prosperiteta

Kazali su da će inicirati izgradnju Doma za stare u Opštini

1978 pregleda 1 komentar(a)
SNP - Temeljno za Bar, Foto: SNP - Temeljno za Bar
SNP - Temeljno za Bar, Foto: SNP - Temeljno za Bar

Lista "SNP- Temeljno za Bar" saopštila je da žele Bar pun solidarnosti, ekonomskog blagostanja i prosperiteta.

Odbornički kandidati liste na čelu sa nosiocem liste Željkom Stojovićem, obišli su sve djelove Bara, okolna mjesta, gradsko i ruralno područje.

"U neposrednom razgovoru sa našim sugrađanima, predstavili smo naš program i našu čvrstu namjeru da zbog perspektive života sadašnjih i budućih generacija izgradimo ekonomski napredan, moderan, grad po mjeri svih njegovih stanovnika", navodi se u saopštenju Socijalističke narodne partije.

Poručili su da lista "SNP –Temeljno za Bar" nudi rješenja za bolji i perspektivniji grad.

Naveli su da će: obezbjediti funkcionisanje moderne i efikasne lokalne samouprave, da će realizovati njihovu ideju o izgradnji zatvorenog bazena; u saradnji sa državnim organima, potenciraće rekonstrukciju puta Bar – Sutorman-Virpazar; zalagaće se za obnovu tradicionalne pomorske linije Bar-Bari.

Dodaju još da će inicirati izgradnju Doma za stare u Opštini Bar; da je njihov prioritet ubrzana realizacija izgradnje novog vrtića; da završiti izgradnju trga i šetališta u Sutomoru i da graditi novu i obnoviti postojeću putnu infrastrukturu u svim mjesnim zajednicama.

"Uredićemo staro jezgro Virpazara i iznaći rješenje za probleme parkiranja; poboljšaćemo vodosnabdijevanje u svim djelovima grada; uredićemo korita i obale svih vodotoka u našoj Opštini; saniraćemo i modernizovati objekat i prostor zelene pijace; ojačaćemo kulturne manifestacije i obezbjediti da pozorište, bioskop i drugi sadržaji budu prisutni tokom cijele godine; otvorićemo televiziju Bar", navodi se u saopštenju.

Poručili su da oni žele Bar pun solidarnosti, ekonomskog blagostanja i prosperiteta.

Ostvarivanje tog cilja, kako su kazali, osnovni zadatak liste "SNP – Temeljno za Bar".

Bonus video: