Božović: Demokrate su u panici, optužbama na račun Fronta stvaraju alibi za izborni rezultat

“Ja nisam taj , kako kažete napad, ozbiljno shvatio, niti da ozbiljno pričaju", kazao je Božović

7611 pregleda 17 komentar(a)
Foto: Opština Budva
Foto: Opština Budva

Gradonačelnik Budve i nosilac liste “Milo Božović - Budva na prvom mjestu - DF” Milo Božović odbacio je optužbe Demokrata da Front vrši pritiske na glasače i radi spiskove, navodeći da to nije ni ozbiljno shvatio, već da je očigledna panika kod Demokrata zbog rezultata koji ih očekuju na izborima.

“Ja nisam taj , kako kažete napad, ozbiljno shvatio, niti da ozbiljno pričaju. To je samo panika u viđenju svog rezultata u nedjelju koji Demokrate očekuju. Sada postavljaju stvari da bi imali alibi za svoj izborni rezultat”, kazao je Božović.

Nosilac liste “Dragan Krapović- Idemo ljudi – Demokrate, Demos“ Dragan Krapović optužio je juče Demokartski front u Budvi da vrši pritiske na glasače, zaposlene u javnim preduzećima i lokalnoj administraciji, te ih pozvao da ukoliko pod hitno ne prestanu, da će biti krivično procesuirani.

Krapović je na konferenciji za novinare objelodanio spiskove koji su sastavljeni u štabu DF-a, a na kojima se, kako tvrdi, vidi da je svaki glasač obilježen oznakama na koji način će glasati, te ko je od funkcionera DF-a zadužen da sa njim popriča i utiče da glasa za Front.

Bonus video: