Pejović: Uz pomoć savremenih informacionih tehnologija turisti da dođu do informacija

Dodaje i da će povezati pametnu upravu sa ekološki održivim projektima poput izgradnje solarnih panela na zgradi Opštine, kao i podsticaj za sva lokalna preduzeća da isto učine

2497 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Kandidat za odbornika sa liste "Dragan Krapović- Idemo ljudi – Demokrate, Demos" Ivan Pejović kazao je da Budvani i turisti zaslužuju da uz pomoć savremenih informacionih tehnologija i pametnih rješenja u što kraćem roku dođu do neophodnih informacija, podataka i dokumenata.

"Procesu digitalizacije rada lokalne uprave pristupićemo u cilju ostvarivanja boljeg servisa za građane kako bi im olakšali pristup informacijama i rešavanju njihovih problema", poručio je on.

Pejović smatra da će se realizacijom projekta “Pametna uprava” smanjiti šalterski redovi, a naručito tokom sezone, te da će obezbijediti sugrađanima da klikom ili pozivom dođu do potrebnih informacija ili dokumenata.

Dodaje i da će povezati pametnu upravu sa ekološki održivim projektima poput izgradnje solarnih panela na zgradi Opštine, kao i podsticaj za sva lokalna preduzeća da isto učine.

"Afirmisaćemo široku upotrebu automobila na električni pogon, takođe ćemo izgraditi električni pogon punjača širom naše Budve. Zato za inovativne tehnologije, za pametnu Budvu! Idemo ljudi, idemo Budva", poručio je Pejović.

Bonus video: