Stjepović: Spuž uvijek bio najjače uporište Demokrata u danilovgradskoj opštini

"Ubijeđen sam više nego ikad da ovih 10 parking mjesta koje su pripremili da asfaltiraju dan pred izbore neće pomoći manipulatorima iz DPS-a, tako da će u Spužu oni doživjeti najveće razočaranje ikad"

2682 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Spuž je uvijek bilo najjače uporište Demokrata u danilovgradskoj opštini, što će se potvrditi i na nedjeljnim izborima, bez ikakve dileme, kazao je nosilac liste "Aleksa Bečić - Demokrate - Idemo ljudi" Duško Stjepović.

Ta lista održala je tribinu u sali Mjesne zajednice u Spužu.

Stjepović je rekao da je "najslikovitiji primjer odnosa DPS-a prema Spužu i njihove osvete prema Spužanima stanje u kojem se nalaze prostorije Mjesne zajednice – zapuštene, sa paučinama i prašinom svuda okolo".

"E, ovo je paradigma vladavine tridesetogodišnje vlasti i u Spužu i u Danilovgradu. Pa, kako ih nije sramota da se hvale kružnim tokom i sa nekih 10 nebetoniranih parking mjesta, i to u mjestu u kojem su pozatvarali sve fabrike koje su postojale - i ciglanu, i farme, i mlin, i sve što je zapošljavalo ljude? Ostavili su ljude bez perspektive. I to samo zato što su oni to rano uvidjeli i što im nikad nisu glas dali", rekao je Stjepović.

Dodao je da su Spužanke i Spužani na izborima znali da razočaraju DPS.

"Ubijeđen sam više nego ikad da ovih 10 parking mjesta koje su pripremili da asfaltiraju dan pred izbore neće pomoći manipulatorima iz DPS-a, tako da će u Spužu oni doživjeti najveće razočaranje ikad, a mi najveću pobjedu ikad, koja će značajno doprinijeti da posle 33 godine u cijeloj danilovgradskoj opštini pošaljemo DPS u političku prošlost". Kandidat za odbornika, Bojan Pavićević kazao je da je zajednički problem stanovnika danilovgradske opštine DPS.

tribina spuž
foto: Demokratska Crna Gora

"Taj problem ćemo zajedno i riješiti u nedjelju. Na taj način ćemo konačno one koji su sve učinili da se Spuž zaobilazi u širokom luku poslati u duboku opoziciju". Pavićević je rekao i da je "svaki dan više koji DPS provede na vlast metar dublje u potapanju i ukopavanju Spuža".

Funkcioner Demokrata Aleksandar Klarić rekao je da je Stjepović učestvovao u pisanju zakona koji su doprinijeli povećanju životnog standarda građana....

"Danilovgradu služiti na čast da on bude predsjednik Opštine nakon nedjeljnih izbora", rekao je Klarić.

Bonus video: