Ibrahimović: Nema evropske, građanske i sekularne Crne Gore bez Bošnjačke stranke

“Ne želimo da nikoga pobijedimo na ovim izborima, želimo da svi građani, ali i naši politički konkurenti osjete benefite naše pobjede, kroz realizaciju našeg izbornog programa, koji je najbolja ponuda na ovim izborima"

1986 pregleda 12 komentar(a)
Sa završne konvencije u Plavu, Foto: Bošnjačka stranka
Sa završne konvencije u Plavu, Foto: Bošnjačka stranka

Lider Bošnjačke stranke, potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar kapitalnih investicija, Ervin Ibrahimović poručio je da više nema ni jedne vlasti u Plavu, ali ni u Crnoj Gori bez Bošnjačke stranke.

Održana je konvencija liste "Bošnjačka stranka – Ispravno za Plav" u sali Centra za kulturu “Husein Bašić” na kojoj je, kako je saopšteno, poručeno da je Plav uvijek imao ispravan stav, kako kroz istoriju, tako i danas, a da će Bošnjačka stranka biti stožer buduće lokalne vlasti u gradu.

“Kada se pitala Bošnjačka stranka, najveći kapitalni projekti su krenuli da se realizuju u Plavu. Nema razvoja Crne Gore bez razvijenog sjevera. Ne možemo čekati da drugi odlučuju o nama. Više nema ni jedne vlasti ni u Plavu, a ni u Crnoj Gori bez Bošnjačke stranke. Nema evropske, građanske i sekularne Crne Gore bez Bošnjaka i Bošnjačke stranke. To je dobro za Crnu Goru, jer smo pokazali da su Bošnjaci najodaniji štit građanske Crne Gore”, kazao je Ibrahimović, a navodi se u saopštenju Bošnjačke stranke.

Nosilac liste "Bošnjačka stranka – Ispravno za Plav", Kemal Purišić, kazao je da je politički cilj BS i odborniče liste da donosi ispravne odluke, radeći posvećeno i savjesno za svoje građane.

“Ne želimo da nikoga pobijedimo na ovim izborima, želimo da svi građani, ali i naši politički konkurenti osjete benefite naše pobjede, kroz realizaciju našeg izbornog programa, koji je najbolja ponuda na ovim izborima. Dosadašnji rad i rezultati u vršenju vlasti, kako u Plavu, tako i na državnom nivou, preporučuju nas za vođenje naše opštine. Nudimo izborni program koji će sasvim izvjesno otvoriti nove perspektive našem kraju. Planiramo da sa Vladom i našom dijasporom nastavimo započete projekte. Namjeravamo da planski razvijamo Plav, podržimo turizam, podstaknemo ljude da se bave preduzetništvom”, kazao je Purišić.

Potpredsjednik Bošnjačke stranke Damir Gutić, istakao je da je Bošnjačka stranka dokazala da posvećeno i odgovorno vodi računa o Plavu, ali i o svom narodu.

“Važno je podsjetiti da su na inicijativu Bošnjačke stranke najvažniji kapitalni projekti koji su realizovani u prethodnom periodu, tada postali dio kapitalnog budžeta. Nećemo se na tome zaustaviti, nastavljamo da razvijamo naš Plav”, poručio je Gutić.

Bonus video: