Tufegdžić: Bar zaslužuje da prodiše punim plućima

"Pred nama je dug put, to je ono što je sigurno. Učinimo ga svi zajedno ljepšim i boljim. Dajte da otklonimo sve ono što nam je smetalo i zaustavljalo nas sve ove godine"

1961 pregleda 3 komentar(a)
Tufegdžić, Foto: Demokrate Crne Gore
Tufegdžić, Foto: Demokrate Crne Gore

Nosilac liste "Idemo, ljudi! Demokratski, evropski, ujedinjeno za Bar”, Dragan Tufegdžić poručio je da Bar zaslužuje da prodiše punim plućima.

"Pred nama je dug put, to je ono što je sigurno. Učinimo ga svi zajedno ljepšim i boljim. Dajte da otklonimo sve ono što nam je smetalo i zaustavljalo nas sve ove godine. Dozvolite da naša djeca dobiju nešto bolje. Učinimo sve da naš grad prodiše punim plućima. Bar to zaslužuje. To je naš dom, naša luka, planina i more, a iznad svega ljudi", poručio je Tufegdžić.

On je pozvao da svi zajedno pokrenemo neku novu energiju koja će nas, kako je rekao, sve trgnuti i razbuditi, koja će, kako je rekao pokazati da ništa nije nemoguće i da nije nemoguće kada to govore ljudi iz Demokrata, Evrope sad i Ujedinjene Crne Gore.

"To su dobri ljudi, sa dobrom namjerom, zajedno sa vama. Ne prebrojavamo vas, ne ucjenjujemo, ne nudimo. Mi razgovaramo sa vama, jer vas cijenimo kao naše sugrađane, prijatelje i komšije, jer samo zajedno i kao jedno možemo sve", poručio je Tufegdžić, a navodi se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

On je poručio da oni ne daju prazna obećanja i da njihova djela govore za njih.

Riječi, kako je rekao, ne znače ništa ako ih djela ne prate.

"Naša djela su vaš bolji standard, podizanje kvaliteta vašeg života za samo godinu dana vršenja vlasti. Nećemo tu stati, očekujte brzo i veće plate i veće penzije. Ja vjerujem da je moguće, znam da i vi vjerujete, svi mi vjerujemo i dalje. Zato, vidimo se u nedelju, jer tu je početak našeg novog puta", zaključio je Tufegdžić.

Bonus video: