Nenezić: Vjerujem da je naš program apsolutno superioran

Nenezić je poručio da svi oni koji žele da od ponedjeljka počne novo vrijeme za Bar znaju šta im je činiti

1357 pregleda 0 komentar(a)
Nenezić, Foto: Novo vrijeme za Bar
Nenezić, Foto: Novo vrijeme za Bar

Nosilac liste SD-a "Novo vrijeme za Bar", Branislav Bane Nenezić poručio je da im je cilj bio da dopru do svake Baranke i Baranina i predstave im njihov program za koji vjeruju da je apsolutno superioran.

"Uvažene Baranke i Barani, sugrađanke i sugrađani, dan pred početak predizborne ćutnje, za razliku od ostalih, kao nosilac liste "Novo vrijeme za Bar“ neću koristiti da vam obećavam kule i gradove. Naš program i viziju razvoja grada Bara smo, u prethodnom periodu, vrlo kvalitetno predstavili i ubijeđen sam da je svima jasno da se radi o realnom, ostvarivom programu i najboljem izboru za naš grad“, poručio je Nenezić.

Nenezić je, kako se navodi u saopštenju "Novo vrijeme za Bar", rekao da je njegova partija vodila pozitivnu kampanju zasnovanu na programu, te da se nijesu bavili niti jednim konkurentom.

"Naprotiv, cilj nam je bio da dopremo do svake Baranke i Baranina i predstavimo im naš program za koji vjerujem da je apsolutno superioran. Pozitivne reakcije koje smo dobili i dobijamo uvjeravaju me da odličan izborni rezultat liste koju predvodim neće izostati“,istakao je on.

Nenezić je poručio da svi oni koji žele da od ponedjeljka počne novo vrijeme za Bar znaju šta im je činiti.

"Pred vama je vrlo jasan i jednostavan izbor", kazao je on.

Poručio je da odabirom pravog izbora građani glasaju za moderan, razvijen Bar, koji ima efikasnu lokalnu samoupravu koja je, kako je rekao, na usluzi svima.

"Glasate za Bar koji će biti partner i podrška svakom našem sugrađaninu koji se odluči da otpočne sopstveni, privatni biznis. Glasate za Bar koji neće zaboraviti niti jedan dio svoje opštine, od obale Skadarskog jezera, do obale Jadranskog mora. Glasate za Bar koji će biti atraktivna turistička destinacija u kojoj sezona neće trajati samo tri mjeseca ljeti. Glasate za Bar koji će biti grad mladih, u kojem će se ostajati i u koji će se vraćati, a ne iz kojeg će se odlaziti“, zaključio je Nenezić.