Milačić: DPS nema nikakve šanse u Budvi

Političke partije koje su protiv DPS-a nisu mogle da se dogovore između sebe i to je mnogo smetalo građanima

1681 pregleda 5 komentar(a)
Sa skupa, Foto: Prava Crna Gora
Sa skupa, Foto: Prava Crna Gora

Predsjednik Prave Crne Gore, Marko Milačić, poručio je da DPS nema nikakve šanse u Budvi.

Prava Crna Gora u okviru predizborne kampanje održala je skup u Budvi.

"U nedjelju svi građani Budve odgovaraju na one suzavce u fiskulturnoj sali, koji su bačeni na djecu Budve. U nedjelju se određujemo prema onim pendrecima ispred Skupštine u Budvi. U nedjelju se svi zajedno određujemo prema šikani prema svim građanima Budve, prema policijskoj torturi, prema ogromnoj korupciji. Da nije bilo onakve Budve prije dvije godine, ne bi bilo ni 30. avgusta 2020. godine. Budva je sve nas motivisala u čitavoj Crnoj Gori, ona borba svih političkih partija, koje su bile protiv DPS-a, rame uz rame sa svim našim političkim razlikama", poručio je Milačić, a navodi se u saopštenju Prave Crne Gore.

Kazao je da DPS nema nikakve šanse u Budvi.

"Ono što mi treba da osvojimo osim pobjede nad DPS-om i njegovim satelitima, to je da Budvi ovaj put damo stabilnost. U prethodne dvije godine i dvije godine prije toga nije bilo stabilnosti. Političke partije koje su protiv DPS-a nisu mogle da se dogovore između sebe i to je mnogo smetalo i Budvi i građanima Budve. To je naš primarni zadatak. Ovoga puta u Budvi, osim DPS-a treba da pobijedimo i sebe, da budemo bolji, da naučimo lekcije od prethodne dvije godine.”, istakao je Milačić.

Nosilac liste Luka Liješević saopštio je da je u nedjelju dan kada biraju građani Budve.

"Vaša olovka sigurno piše srcem, u to sam više nego siguran. I za kraj ću iskoristiti jednu Hemingvejevu rečenicu koja kaže - Ako sam učinio nešto dobro za tebe, ne tražim da mi vratiš istom mjerom, samo mi je jako važno da se ne kajem zbog toga što sam ti učinio", zaključio je Liješević.

Bonus video: