Ibrahimović: U Rožajama smo pokazali kako se vodi domaćinstvo, kako se vodi lokalna samouprava

"Jaka Bošnjačka stranka garancija je prosperiteta svih sredina u kojima žive Bošnjaci”, kazao predsjednik Opštinskog odbora BS u Rožajama Mirsad Nurković

2132 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Bscg.me
Foto: Bscg.me

Bošnjačka stranka uvjerena je da će njihova lista Ispravno za Rožaje biti pobjednik lokalnih izbora u tom gradu.

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović kazao je da je BS "svojim poštenim odnosom zavrijedila pažnju cijelog grada, ali i dijaspore".

"Dijaspora je i danas sa nama i hvala im na tome, jer Rožaje će ponovo pobijediti. Mladi su sa nama i oni su naša snaga. Naš Forum žena je naš ponos. Hvala svim našim građanima koji su uvijek sa nama. Rožajci su kad god je bilo najvažnije bili uz državu Crnu Goru, dali smo podršku svim važnim istorijskim odlukama za našu zemlju. U Rožajama smo pokazali kako se vodi domaćinstvo, kako se vodi lokalna samouprava. Infrastruktura u Rožajama je znatno unaprijeđena, imaćemo novu sportsku salu, imaćemo ski centar Štedim", rekao je Ibrahimović.

Predsjednik Opštinskog odbora BS u Rožajama Mirsad Nurković, kako se navodi u saopštenju stranke, rekao je da "nema prosperiteta Rožaja bez Bošnjačke stranke".

"Jaka Bošnjačka stranka garancija je prosperiteta svih sredina u kojima žive Bošnjaci”, kazao je Nurković.

Predsjednik Opštine Rožaje i kandidat za odbornika Rahman Husović, kazao je da je lokalna uprava radila odgovorno i transparentno.

"Pokazali smo da smo spremni da na svakom dijelu teritorije naše opštine rješavamo probleme. Nastavićemo sa svim projektima koji su od značaja za razvoj lokalne uprave", rekao je Husović.

Predsjednik SO Rožaje i kandidat za odbornika Almir Avdić kazao je da BS svakog dana vodi brigu o svojim građanima.

"S druge strane, neki drugi dođu jednom u četiri godine u naš grad. I misle da tako mogu zavrijediti povjerenje naroda. Poslaćemo im poruku 23. oktobra ko je pobjednik u našem gradu", rekao je Avdić.