Popović: Ulagaćemo u projekte od krucijalnog značaja za Danilovgrad

"Ulagaćemo u projekte od krucijalnog značaja za našu opštinu. Prvi od takvih projekata je izgradnja sportsko-rekreativnog parka u Landži. Kako bismo poboljšali vjerski turizam imamo viziju za izgradnju žičare glava Zete - manastir Ostrog, Ždrebaonik i ostali vjerski objekti. Uz to odlučni smo da iniciramo gradnju novog groblja..."

2427 pregleda 0 komentar(a)
Popović, Foto: GP URA
Popović, Foto: GP URA

Miloš Popović, kandidat za gradonačelnika liste "Može Danilovgrad, može Crna Gora" na izborima 23. oktobra saopštio je će danilovgradska URA ulagati u projekte od krucijalnog značaja za tu opštinu.

"Obećaše nam rekonstrukciju puta preko Martinića, izgradnju novog gradskog groblja, rekonstrukciju kanalizacione mreže, riješenje gradskog prostora, izgradnju gradskog groblja, rekonstrukciju kanalizacione mreže, riješenje parking prostora, izgradnju kružnog toka kod osnovne škole, podizanje fabrika i još mnogo toga. Od svega toga ovih dana svjedočimo farbanju pješačkih prelaza, asfaltiranju pojedinih lokalnih puteva do privatnih kuća, ne bi li dobili koji glas više i sproveli taktiku isprobanu već tri decenije", podsjetio je u saopštenju GP URA Popović.

Navodi da za razliku od pomenutih lažnih obećanja, danilovgradska URA nudi novu, čistu i jasnu politiku.

"Ulagaćemo u projekte od krucijalnog značaja za našu opštinu. Prvi od takvih projekata je izgradnja sportsko-rekreativnog parka u Landži. Kako bismo poboljšali vjerski turizam imamo viziju za izgradnju žičare glava Zete - manastir Ostrog, Ždrebaonik i ostali vjerski objekti. Uz to odlučni smo da iniciramo gradnju novog groblja, na adekvatnijoj lokaciji od groblja u vodi za koju su se zalagali 'eksperti' iz prethodne uprave", rekao je Popović.

Kako kaže, riješiće problem kolektora i parking prostora u užem gradskom jezgru kao i da je rekonstrukcija Martinićkog puta nešto što mu je prioritetno u narednom periodu.

"Izgradićemo novi vrtić i rekonstruisati gimnaziju, jer nam je adekvatno školstvo neophodno. Zaštita rijeke Zete neće biti samo mrtvo slovo na papiru. Lokalna preduzeća više neće biti partijski štabovi. Mi se za naše ciljeve nećemo samo deklarativno zalagati kao prethodna vlast. Dajte nam šansu i vidite dijela" istakao je.

Kaže da će nakon 23. oktobra biti primjenjen princip jednakosti i neće biti kategorizacije građana na prvi ili deseti red u zavisnosti od partijske, nacionalne i vjerske pripadnosti.

"Prljava kampanja DPS-a koja se vodi ovih dana u našem gradu nema kraja. Koriste sastanak pripravnika prije 11 godina, a 21 ih je bilo pozvano i samo ja sam od svih odbio da uzmem člansku kartu DPS-a, što je rezultiralo nemogućnosti zaposlenja i mom odlasku kući", rekao je Popović.

Pozvao je građane da se trgnu nešto promijene.

"Da ne biste više trpili ekstremizam sa elementima fašizma, koji Dps sprovodi sa svojim satelitima. Ne dozvolite da nam važne odluke donose oni čija je mjera patriotizma očigledna po broju novih stanovnika Spuža. URA je garant prosperiteta, reforme i vođenja politike u korist građana", zaključio je Popović.

Bonus video: