SNP: Kolašinu su potrebne temeljne, korijenite promjene

Odmah po objavljivanju rezultata izbora pozvaćemo tradicionalne koalicione partnere kako bi što prije formirali novu lokalnu vlast a DPS i satellite pošaljemo u opoziciju

3128 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: SNP
Ilustracija, Foto: SNP

Kolašin zaslužuje odgovornu vlast koja će raditi u interesu svih građana bez obzira na nacionalnu, vjersku ili bilo koju drugu pripadnost. SNP-e kao nosilac buduće vlasti posebnu pažnju posvetiće rešavanju nagomilanih problema i omogućiti kvalitetniji život svim stanovnicima Kolašina.

Odmah po objavljivanju rezultata izbora pozvaćemo tradicionalne koalicione partnere kako bi što prije formirali novu lokalnu vlast a DPS i satellite pošaljemo u opoziciju.

Kolašin vidimo kao uređeni grad sa svim sadržajima jednog modernog turističkog centra i sa savremenom autobuskom stanicom.

Svjedoci smo da je putna infrastruktura na nezavidnom nivou naročito na seoskom području, među prioritetima lokalne vlasti koju će predvoditi SNP-e kao prepoznato turističko mjesto. Riješićemo problem sa vodosnadbijevanjem, parking prostorom kao i izgraditi kolektor.

Otvorićemo nova radna mjest kroz ulaganja u turizam i druge privredne grane. Staranjem dobrih uslova života Kolašin će biti grad u koji se dolazi a ne odlazi.

"Kako bi pospješili seoski turizam i povezali sa poljoprivrednom proizvodnjom, stvarajući jedinstven turistički proizvod, izgradićemo potrebnu infrastrukturu za razvoj turizma u ruralnom području", ističu iz SNP -a.

"Kolašinu su potrebne temeljne, korijenite promjene koje će omogućiti SNP kao stožer nove vlasti. Garant temeljnih promjena je program i odbornička lista koju čine stručni i ugledni ljudi koji su kada je trebalo branili svetinje, planine i rijeke, a već od ponedjeljka gradiće jedan moderni Kolašin lišen nepotizma, korupcije i revanšizma" , kažu u "SNP- Temeljno za Kolašin".

Bonus video: