Đurović: Vjerujem da će se u novoj kombinatorici formirati nova većina u Baru, vidjeli ste veliki pad DPS

Đurović je rekao da je evidentno da su izborne promjene koje su počele 30. avgusta nastavljene

8689 pregleda 7 komentar(a)
Đurović, Foto: Ana Burić
Đurović, Foto: Ana Burić

Vjerujem da će se u nekoj novoj kombinatorici formirati neka nova većina u ovom gradu, rekao je nosilac koalicije "Može Bar" koju predvodi Građanski pokret URA, Goran Đurović.

Đurović je rekao da su i više nego zadovoljni izbornim rezultatom, i da je evidentno da su izborne promjene koje su počele 30. avgusta nastavljene.

"Vidjeli ste veliki pad DPS, koji je izgubio vlast u mnogim gradovima. Okolnosti će sigurno zamisliti i neke partije koje su do sada bile u koaliciji sa DPS-om", rekao je Đurović.

Podaci na oko 70 odsto obrađenih mjesta pokazuju da je na danas održanim lokalnim izborima u Baru liste "Prava stvar Zajedno Bar" DPS-SDP-LP osvojila 36,3 odsto, Koalicija Demokrate, Evropa sad i Ujedinjena Crna Gora 18,5 odsto, Demokratski front 12 odsto, koalicija koju predvodi URA 9,2 odsto, Socijaldemokrate 9,8 odsto, Lista Biram Bar-Biram Crnu Goru 5,5 odsto, Bošnjačka stranka 4,1 odsto, Prava Crna Gora 1,9 odsto, Socijalistička narodna partija 2 odsto i Stranka Pravde i pomirenja 0,6 odsto.

Nosilac liste "Prava stvar Zajedno Bar" Dušan Raičević kazao je ranije da sa sigurnošću može da potvrdi da će njihova koalicija zajedno sa njihovim partnerima biti pobjednik lokalnih izbora u Baru.

Povezani članci

23. Oktobar 2022.

Raičević: Naša koalicija pobjednik izbora u Baru

Nosilac liste “Idemo, ljudi Demokratski, evropski, ujedinjeno za Bar” Dragan Tufegdžić rekao je da koalicija oko Demokratske partije socijalista (DPS) nije pobijedila na izborima u Baru.

Nosilac liste "Novo vrijeme za Bar" na lokalnim izborima u Baru Branislav Nenezić kazao je da se pokazalo da se vlast u Baru ne može napraviti bez Socijaldemokrata (SD).

Povezani članci

23. Oktobar 2022.

Nenezić: Vlast u Baru se ne može napraviti bez SD

Bonus video: