Martinović: Neko iz Demokrata će pokrivati funkciju gradonačelnika Kolašina

"Kolašin je jasno poručio šta želi - ljude za koje zna da može da im vjeruje, Takođe, poručio je i šta ne želi, ne želi one koji su ga uništavali toliko vremena, ali ni njihove pritajene ili potencijalne pomagače"

19249 pregleda 10 komentar(a)
Martinović sinoć u prostorijama Demokrata u Kolašinu, Foto: Demokratska Crna Gora
Martinović sinoć u prostorijama Demokrata u Kolašinu, Foto: Demokratska Crna Gora

Zasigurno, neko iz Demokrata će pokrivati funkciju gradonačelnika Kolašina, saopštio je nosilac liste koalicije Demokratske Crne Gore i Ujedinjene Crne Gore na juče održanim lokalnim izborima u Kolašinu, Vladimir Martinović.

"Kolašin je jasno poručio šta želi - ljude za koje zna da može da im vjeruje, Takođe, poručio je i šta ne želi, ne želi one koji su ga uništavali toliko vremena, ali ni njihove pritajene ili potencijalne pomagače", napisao je na Tviteru Martinović koji je i poslanik i potpredsjednik Demokrata.

On je poručio da je Kolašin izabrao da bude u sigurnim rukama.

"Čestitam ti na tome. I zahvaljujem. Pobjeda koalicije "Idemo, ljudi!" je ubjedljiva i zato će, zasigurno, neko iz Demokrata pokrivati funkciju gradonačelnika", poručio je Martinović.

Opštinska izborna komisija (OIK) Kolašin objavila je sinoć rezultate lokalnih izbora u toj opštini održanih 23. oktobra.

Prema tim podacima Pokret Zajedno gradimo Kolašin koji čine Demokratska partija socijalista (DPS), Socijaldemokratska partija (SDP), Socijaldemokrate (SD) i nestranačke ličnosti osvojio je 29,51 odsto glasova - devet mandata, lista Demokratske Crne Gore i Ujedinjene Crne Gore 26,74 odsto glasova - devet mandata, Demokratski front (DF) 13,69 odsto glasova - četiri mandata, Pokret Evropa sad 11,61 odsto - tri mandata, Socijalistička narodna partija (SNP) 8,94 odsto - tri mandata, Grupa birača Momčilo Vukčević 5,95 odsto - dva mandata i URA i slobodni građani 3,56 odsto - jedan mandat.

Bonus video: