"Da zapečatimo": DPS se neće vratiti na vlast u Tivtu, dio su ružne prošlosti

"Tivat će nastaviti da se razvija kao moderan mediteranski grad, otvoren za sve, a zadatak nove gradske administracije pod vođstvom ŽK biće unapređenje lokalne infrastrukture"

4322 pregleda 5 komentar(a)
Detalj iz prostorija koalicije "Da zapečatimo", Foto: Siniša Luković
Detalj iz prostorija koalicije "Da zapečatimo", Foto: Siniša Luković

Koalicija "Da zapečatimo - Narod Pobjeđuje - Demokrate - Pokret Evropa sad -Demokratska srpska stranka" saopštila je danas da će analiza jučerašnjih lokalnih izbora u Tivtu tek uslijediti, ali da su dvije stvari sigurne - DPS se više neće vraćati na vlast u gradu, a ideja naroda pobjeđuje ponovo dominira.

"Zahvaljujemo se svim građanima Tivta koji su nam ukazali povjerenje i dali podršku za rukovođenje opštinom i u budućem periodu, da je DPS vlast u Tivtu dio ružne prošlosti grada pokazuje činjenica da je njihova koalicija u odnosu na prošle izbore izgubila trećinu glasova koje je imala. Istovremeno su politički subjekti ranije koalicije Narod pobjeđuje imali preko 500 glasova više u odnosu na prethodne izbore. Istorijska pobjeda od 30.08.2020 godine potvrđena je i debaklom DPS-a na lokalnim izborima u ostalim gradovima Crne Gore a posebno u Podgorici gdje je najprijatnije iznenađenje napravio naš koalicioni partner Evropa Sad", ističe se u saopštenju kolaicije "Da zapečatimo" na čijem je čelu aktuelni predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenopvić.

Oni su dodali da čestitaju na izbornom rezultatu Demokratskom frontu (DF), Krtoljskoj listi, Bokeškom forumu (BF) i Tivatskoj akciji (TA) sa kojima će kako su naveli u najskorije vrijeme započeti razgovore o konstituisanju skupštinske većine.

"Tivat će nastaviti da se razvija kao moderan mediteranski grad, otvoren za sve, a zadatak nove gradske administracije pod vođstvom ŽK biće unapređenje lokalne infrastrukture", kazali su koalicije "Da zapečatimo".

Bonus video: