Biram Bar: Sa nama ili bez nas u vlasti nudimo svima da preuzmu naš program

"Kako dalje, kada su oni koji se smatraju pobjednicima izbora u Baru u svađi sa vlastima na državnom nivou. Ko će im zakucati na vrata i tražiti novac ili pomoć oko projekata koji su izuzetno bitni za naš grad. Hoće li ovi u Podgorici biti zaslijepljeni stranačkim podjelama i staviti Bar na nekakvu 'crnu listu'?"

7417 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Biram Crnu Goru
Foto: Biram Crnu Goru

Kažu da bez obzira koji rezultat da ostvarite na izborima, uvijek vam je teško. I uvijek mislite da je moglo bolje. Tako je i sa nama. Mislimo da smo mogli bolje. I mi smo se sinoć pitali - i šta ćemo sad.

To je saopšteno iz liste "Biram Crnu Goru - Biram Bar", koja je na juče održanim lokalnim izborima u Baru osvojila dva mandata.

"Mi smo prije svega sugrađanima, ali i strankama, ponudili program pet barskih stubova. Da podsjetimo sve - mi nismo pričali o velikim temama na državnom nivou već o onome što je bitno za građane Bara. Pričali smo o ekonomiji, infrastrukturi, socijalnim pitanjima i kulturi, problemima mladih i daljem napretku Bara. I dalje smo otvoreni i nudimo svima da preuzmu naš program. Sa nama u vlasti ili bez nas. Nama su i dalje Baranke i Barani najbitniji", navode iz ove liste.

Kažu da bi političari rekli da oraganima partije ostaje šta će, kako će i sa kim će lista Radomir Novaković Cakan.

"Tako bi rekli ovi što su političari. Mi to nismo. Mi ćemo sjesti i popričati kao prijatelji. To smo bili prije četiri-pet godina kada smo nastajali. To smo i danas. Kao najbitnija stvar se izdvaja činjenica da su samo u Baru, Tivtu i Herceg Novom preživjele lokalne stranke. One koje nemaju centralu u Podgorici i koje su od osnivanja posvećene lokalnim problemima. Mnogo bitnije za sve ostale stranke u Baru je – šta ćemo sad", navodi "Biram Crnu Goru - Biram Bar".

Kažu kako dalje, kada su oni koji se smatraju pobjednicima izbora u Baru u svađi sa vlastima na državnom nivou.

"Ko će im zakucati na vrata i tražiti novac ili pomoć oko projekata koji su izuzetno bitni za naš grad. Hoće li ovi u Podgorici biti zaslijepljeni stranačkim podjelama i staviti Bar na nekakvu 'crnu listu'? Hoće li među strankama preovladati partijska disciplina ili ljubav prema svom gradu. I u krajnjoj liniji, odgovornost koju imamo prema sugrađanima", piše u saopštenju.

Dodaju i da se mnogo obećanja čulo tokom kampanje.

"I šta ćemo sad? Da li ona više ne važe, jer je kampanja prošla. Da li ćemo u praksi, opet, svjedočiti izreci da su u ljubavi i politici sva obećanja dozvoljena. Čak i ona nevjerovatna. Zbog toga, i na kraju, isto pitanje za sve aktere jučerašnjih izbora. Šta ćemo sad", zaključuju u saopštenju.