Budva: Franeta podnio istavku zbog lošeg rezultata na izborima

"Objektivnu odgovornost sagledavam kroz prizmu kompleksne političke situacije prožete različitim političkim i drugim interesima u opštini Budva, kao i manjku uslova za borbu sa daleko snažnijim političkim subjektima"

8373 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Prava Crna Gora
Foto: Prava Crna Gora

Lider budvanskog odbora Prava Crna Gora i član predsjedništva te partije Aleksandar Franeta podnio je neopozivu ostavku na sve funkcije u Pravoj Crnoj Gori, na lokalnom i državnom nivou.

"Zbog rezultata lokalnih izbora u Budvi za koje imam osjećaj subjektivne odgovornosti, podnosim neopozivu ostavku na sve stranačke funkcije, na lokalnom i državnom nivou. Objektivnu odgovornost sagledavam kroz prizmu kompleksne političke situacije prožete različitim političkim i drugim interesima u opštini Budva, kao i manjku uslova za borbu sa daleko snažnijim političkim subjektima. Kao jedan od članova predsjedništva Prave Crne Gore, koji je nesebično, sebe lično, podredio stranačkim potrebama, mojim dosadašnjim saborcima i svim članovima stranke želim puno uspjeha u daljoj borbi, za zajedničke ciljeve oko kojih nikad nismo bili podijeljeni", naveo je Franeta.

Bonus video: