Budva: Tičić ponudio ostavku, odbor mu dao punu podršku da i dalje vodi DPS

Na lokalnim izborima održanim prošle nedjelje lista "Prava stvar, Koalicija Jedinstveni za Budvu - Dragana Mitrović" - DPS, SDP, SD; LP i GI 21. maj" osvojilla je 3.077 glasova ili devet mandata u lokalnom parlamentu.

17720 pregleda 29 komentar(a)
Tičić, Foto: DPS
Tičić, Foto: DPS

Lider budvanskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Milan Tičić ponudio je na sinoć održanom opštinskom odboru ostavku zbog izbornog rezultata koji je ta opoziciona partija sa koalicionim partnerima postigla na lokalnim izborima u tom gradu.

To je "Vijestima" potvrđeno u lokalnom DPS.

Opštinski odbor, kako je "Vijestima" rečeno, odbio je ostavku Tičića te mu dao punu podršku da i dalje nastavi da bude na čelu partije u Budvi , te nastavi borbu za jačanje stranke.

U nedjelju održanim izborima lista "Prava stvar, Koalicija Jedinstveni za Budvu - Dragana Mitrović" - DPS, SDP, SD; LP i GI 21. maj" osvojilla je 3.077 glasova ili devet mandata u lokalnom parlamentu.

Iako je na izborima 2020. koalicija okupljena oko DPS imala 11 mandata, dva više nego sada, mnogi poznavaoci političkih prilika u Budvi očekivali su mnogo lošiji rezultat DPS-u u Budvi.

Kako saznajemo, na sjednici odbora se govorilo i o pojedinim slučajevima u kojima su građani Budve, navodno bili izloženi pritiscima, prijetnjama i ucjenama u susret lokalnim izborima, što je dovelo do pada izlaznosti birača koji su bili nezadovoljni starom/novom upravom grada.

Bonus video: