Popović: Herceg Novom vratiti pravi sjaj čuvenog bokeškog bisera

"Uvjeren sam da će kvalitetnom valorizacijom potencijala koje Herceg Novi posjeduje svi njegovi građani i građanke uživati blagodeti stalnog privrednog napretka i poboljšanja kvaliteta života i poslovnog ambijenta. Liberali će uvijek biti pristalice i podrška takvom putu Herceg Novog"

4508 pregleda 10 komentar(a)
Popović, Foto: Boris Pejović
Popović, Foto: Boris Pejović

Stari grad Herceg Novi živio je i preživio vjekove previranja i iz svakog izlazio ljepši i bogatiji sa novim iskustvima i kulturom. Takav Herceg Novi moramo očuvati i vratiti mu pravi sjaj čuvenog bokeškog bisera, poručio je Andrija Popović, predsjednik Liberalne partije (LP).

Kako se navodi u saopštenju LP on je to rekao čestitajući građanima i građankama kao i rukovodstvu Herceg Novog 28. oktobar, Dan Opštine Herceg Novi.

"Herceg Novi biser je crnogorske Boke i najljepše lice koje dočeka svakog ko uplovljava u naše more, diveći se fascinantnom nasljeđu, ali i prirodnim bogatstvima ovog kraja", dodao je Popović.

Kaže kako je uvjeren da će kvalitetnom valorizacijom potencijala koje Herceg Novi posjeduje svi njegovi građani i građanke uživati blagodeti stalnog privrednog napretka.

"I poboljšanja kvaliteta života i poslovnog ambijenta. Liberali će uvijek biti pristalice i podrška takvom putu Herceg Novog", zaključio je Popović.

Bonus video: