Pokretu URA u Nikšiću pristupio Predrag Nikolić

U Građanskom pokretu URA su istakli zadovoljstvo zbog pristupanja Nikolića njihovom pokretu, koji je kako navode među Nikšićanima prepoznat između ostalog i kao veliki ljubitelj tvrđeg zvuka u gradu piva i čelika
447 pregleda 23 komentar(a)
Nikolić i Abazović, Foto: GP URA
Nikolić i Abazović, Foto: GP URA
Ažurirano: 28.09.2017. 13:27h

Nikšićanin Predrag Nikolić, vlasnik kultnog pub-a "Blues Brothers" i bivši član Liberalnog saveza Crne Gore, pristupio je Građanskom pokretu URA, kazali su iz ovog pokreta.

Kako iz URA-e, Nikolić je ikona opozicionog djelovanja u gradu pod Trebjesom, i on se nakon više godina vraća aktivno politici.

Sam Nikolić kaže da je Građanski pokret URA njegov logičan izbor "zbog beskompromisne i dokazane opozicione borbe“.

"URA predstavlja za mene istinsku građansku partiju a njeni čelni ljudi oličenje su novih vrijednosti na političkoj sceni Crne Gore. Oduvijek sam se borio za reforme u Crnoj Gori, a moje aktivno uključivanje predstavlja želju da dam svoj doprinos tim promjenama“, naveo je Nikolić.

Odbor pokreta URA u Nikšiću ubrzo očekuje Izborna konvencija na kojoj će doći do širenja odbora kao i do izbora novog rukovodstva.

U Građanskom pokretu URA su istakli zadovoljstvo zbog pristupanja Nikolića njihovom pokretu, koji je kako navode među Nikšićanima prepoznat između ostalog i kao veliki ljubitelj tvrđeg zvuka u gradu piva i čelika.

Bonus video: