NP-DCG-DSS-ES i aktuelna vlast počeli pregovore u Tivtu

Cilj pregovora je, kako je saopšteno, uspostavljanje stabilne skupštinske većine koja će omogućiti razvoj Tivta i unaprjeđenje gradske infrastrukture

4573 pregleda 7 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Koalicija Narod pobjeđuje-Demokrate-DSS-Evropa sad započela je pregovore sa konstintuentima aktuelne vlasti u Tivtu oko formiranja uprave koja će voditi tu opštinu u narednom četvorogodišnjem periodu.

Cilj pregovora je, kako je saopšteno, uspostavljanje stabilne skupštinske većine koja će omogućiti razvoj Tivta i unaprjeđenje gradske infrastrukture.

"Nakon početnih pregovora iskazana je volja svih da se nastavi rad u korist svih građana Tivta, unaprijedi i poboljša funkcionisanje opštine. Predstavnici koalicije NP-DCG-DSS-ES traže od svih sagovornika maksimalnu odgovornost prema javnom interesu, poštovanje demokratskih standarda na osnovu izbornih rezultata na nedavnim lokalnim izborima. Svjesni odgovornosti i povjerenja koji su nam ukazali građani upoznali smo naše sagovornike da Tivćani od nas očekuju efikasan dogovor u cilju konstituisanja Skupštine opštine u zakonskom roku. Tim prije jer predstoji usvajanje rebalansa budžeta i budžeta opštine za 2023. godinu i uvećani kapitalni budžet u iznosu od blizu 14 miliona eura", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: