Spajić: Boravak u Kini me uvjerio koliko infrastrukturni razvoj i nove tehnologije mogu razviti jednu državu

U saopštenju "Pokreta Evropa sad" navode da je Fan Kun čestitao liderima ovog Pokreta na ostvarenim rezultatima na održanim lokalnim izborima, sa željom da svi naredni rezultati budu još bolji

5825 pregleda 5 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Pokret Evropa sad
Sa sastanka, Foto: Pokret Evropa sad

Razvoj infrastrukture je put ka ekonomskom razvoju, a boravak u Kini uvjerio me je koliko infrastrukturni razvoj i nove tehnologije mogu razviti jednu državu, poručio je predsjednik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić.

Kako se navodi u saopštenju Pokreta Evropa sad, on je to rekao tokom sastanka sa Fan Kunom​, ambasadorom Kine u Crnoj Gori.

"Razvoj infrastrukture je osnov razvoja jedne drzave", dodao je Spajić.

U saopštenju "Pokreta Evropa sad" navode da je Fan Kun čestitao liderima ovog Pokreta na ostvarenim rezultatima na održanim lokalnim izborima, sa željom da svi naredni rezultati budu još bolji.

"Takođe, pozdravio je planove i projekte Pokreta koji se tiču izgradnje infrastrukture i izrazio spremnost za potencijalnu saradnji u toj oblasti", kažu iz "Pokreta Evropa sad".

Dodaju da je zamjenik predsjednika "Pokreta Evropa sad" Jakov Milatović Fan Kuna uputio na rezultate koje je Pokret ostvario na prethodno održanim lokalnim izborima, a kako naveode posebno je apostrofirao odlične rezultate, koje je Pokret ostvario u Podgorici.

"Istakao je da će 'Evropa sad' dobiti mjesto gradonačelnika Podgorice i participirati u lokalnim upravama drugih crnogorskih opština, u kojima su održani lokalni izbori 23.oktobra. Sagovornici su se saglasili da politika 'Pokreta Evropa sad', predstavlja progresivnu politiku, koja je usaglašena sa realnim potrebama građana Crne Gore", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: