SNP Berane: Babović želi da iseli 80 odsto sugrađana koji se ne slažu sa politikom prevaziđenog političkog subjekta

"Nadamo se da će državni organi tražiti neke odgovore od odbornika Babovića, a da će građani Berana još jednom vidjeti šta im odbornici i DPS - SD žele, i kako bi se ponašali da je ta koalicija nastavila da vrši vlast u Crnoj Gori"

8343 pregleda 11 komentar(a)
Fotografija koju je dosatvio SNP, Foto: SNP
Fotografija koju je dosatvio SNP, Foto: SNP

Građanski pravac politike DPS-SD dobio je sinoć na protestu u Podgorici još jednu potvrdu neljudskosti u vidu performansa odbornika DPS-SD u Beranama, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora (OO) Socijalističke narodne partije (SNP) Berane.

"Odbornik u beranskom parlamentu, Vladan Babović, (DPS-SD) na protestu u odbrani fotelje Mila Đukanovića, sa transparentom "PODRŠKA KENTERI - IZDAJNIKE SELI! BERANE JE UZ TEBE" pokazao je lice svoje partije, a ponajviše svoje pravo lice.Tužno, ali istinito. Tužno je da neko ko živi u gradu kakav je naš bude zatrovan politikom Mila Đukanovića, čak toliko da bi svoje političke neistomišljenike, braću, kumove, drugove, sugrađane iselio, možda baš onim traktorima kojim je i Duško Marković prijetio pred veličanstveni 30. avgust 2020.godine", ističe se u saopštenju SNP Berane.

Oni su dodali da "izgleda da je odborniku Baboviću bilo malo izbjegličkih kolona, razdvojenih porodica i ostavljenih domova, nego želi da 80 odsto svojih sugrađana koji se ne slažu sa politikom njegovog prevaziđenog političkog subjekta iseli iz njihovog grada i države".

"Gospodine Baboviću, zar bi 80 odsto svoje braće, kumova, prijatelja, sunarodnika, iselili zbog odbrane fotelja svojih nadređenih? Nadređenih koji su ovu državu napravili svojom privatnom, čiji su sistem godinama urušavali, opljačkali i doveli nas na ivicu egzistencije? Nadamo se da će državni organi tražiti neke odgovore od odbornika Babovića, a da će građani Berana još jednom vidjeti šta im odbornici i DPS-SD žele, i kako bi se ponašali da je ta koalicija nastavila da vrši vlast u Crnoj Gori. Na sreću, to se više nikada neće desiti, a na građanima Berana i CG je da više nikad ne dozvole da ih ovakvi predstavnici predstavljaju u odborničkim i poslaničkim klupama", kazali su iz SNP Berane.

Oni su poručili da je ovo još jedan dokaz retrogradne i na mržnji zasnovane politike političkog saveza DPS-SD.

"Takođe, pozivamo građane Berana, ali i Crne Gore, da ne nasjedaju na ove jeftine trikove i zlonamjerne provokacije sitnih partija i još sitnijih ljudi. Ovakve partije su i osnovane da bi dijelile ljude i na podijeljenosti imale ličnu, političku, ali i svaku drugu korist", zaključuje se u saopštenju SNP Berane.

Bonus video: