Ivanović: Pregovori sa DF-om u Budvi biće uspješni

"Poznavajući Mila Božovića kao sposobnog čovjeka i odgovornog, to što je najavio od projekata to će i da ispuni. Bićemo mu vjetar u leđa", kazao je Ivanović

13110 pregleda 19 komentar(a)
Foto: Demokrate Budva
Foto: Demokrate Budva

Razgovori oko formiranja postizborne koalicije u Budvi između Demokrata i Demokratskog fronta biće nastavljeni, a član pregovaračkog tima koalicije Demokrate - Demos Đuro Ivanović poručuje da će oni biti uspješni.

Druga runda pregovora danas je završena, a razgovori će , kako je "Vijestima" kazao Ivanović uskoro biti nastavljeni.

"Razgovor je bio konstruktivan, velika nam je želja da budemo dio vlasti u Budvi. Rame uz rame sa Frontom, bratski odnos. Projekti koji su najavljeni o izgradnji bolnice, šetališta... su od vitalnog značaja, više nego političkog za građane i opštinu Budva. Poznavajući Mila Božovića kao sposobnog čovjeka i odgovornog, to što je najavio od projekata to će i da ispuni. Bićemo mu vjetar u leđa. Isto tako Demokrate ne bi voljele da uđu u park, a završe u šumi i izgube se. Voljeli bismo tamo u parku da imamo svoju klupu, svoje mjesto i sigurnu luku. Razgovori su tek počeli, nastaviće se, moraju da uspiju i uspjeće", kazao je Ivanović.

Bonus video: