Jakić: Mi smo ubjedljivi pobjednici ovog izbornog ciklusa, vidjećemo kada prebrojimo glasove da je to tako

"Što se nas tiče i partije kojoj pripadam kao i prethodnih puta, tako i danas. Pozivamo građane da mirno, demokratski izraze svoju volju i da večeras zaključimo i da nastavimo da radimo u interesu građana Šavnika", kazao je Jakić

8072 pregleda 11 komentar(a)
Jakić, Foto: Svetlana Mandić
Jakić, Foto: Svetlana Mandić

Danas izborni proces teče onako kako treba, saopštio je aktuelni predsjednik Opštine Šavnik i nosilac liste koalicije DPS-SD na lokalnim izborima u Šavniku.

"Potpuno je mirna situacija, očekujemo da će se tako nastaviti do kraja dana, da će svi građani uspeti da obave svoju građansku dužnost, da ovaj izborni proces privredemo kraju", kazao je Jakić nakon što je ranije danas glasao na glasačkom mjestu u Opštini Šavnik.

Šta je drugačije u odnosu na prethodna tri puta?

"Što se nas tiče i partije kojoj pripadam kao i prethodnih puta, tako i danas. Pozivamo građane da mirno, demokratski izraze svoju volju i da večeras zaključimo i da nastavimo da radimo u interesu građana Šavnika", kazao je Jakić.

Opozicija je u prednosti, šta očekujete?

"U svakom izbornom ciklusu sam pomenuo, mi smo ubjedljivi pobjednici ovog izbornog ciklusa, vidjećemo večeras kada prebrojimo glasove da je to tako", rekao je Jakić.

Šta je toliko zanimljivo u Šavniku da se ovakva bitka vodi?

"Vjerovatno će vrijeme pokazati to. Više razloga je zašto je takva situacija, vrijeme je pred nama pa ćemo vijdeti da li smo bili u pravu ili ne", kazao je Jakić.

Bonus video: