Iković: Opština Danilovgrad prodala dio Trga golootočkih žrtava, planirana gradnja privatnog objekta

Iković je poručio da će se tom izgradnjom "smanjiti i naružiti trg, blokirati
prolaz ka pijaci i autobuskoj stanici"

8201 pregleda 14 komentar(a)
Fotografija koju je dostavio Pokret Preokret, Foto: Pokret Preokret
Fotografija koju je dostavio Pokret Preokret, Foto: Pokret Preokret

Odbornik Pokreta Preokret u novom sazivu Skupštine opštine Danilovgrada, Vuk Iković, pozvao je građane da izađu i da brane Trg golootočkih žrtava, na kojem se planira gradnja privatnog objekta.

Iković je poručio da je Opština dio tog trga prodala i na njemu se, kako kaže, planira izgraditi privatni objekat koji će "smanjiti i naružiti trg, blokirati prolaz ka pijaci i autobuskoj stanici".

"Ako se ne organizujemo i ne izađemo da branimo Trg, izgubićemo i Trg i dio grada i dio sebe. Radovi počinju ujutru ako ne i večeras. Vremena je sve manje", ističe Iković, a navodi se u saopštenju Pokreta Preokret.

Stoga, kako tvrdi, pozivaju sve Danilovgrađane, sve odbornike Skupštine opštine Danilovgrad i sve funkcionere koji žive i rade za dobro Danilovgrada da dođu sjutra ujutro u 8 časova da brane Trg golootočkih žrtava.

Sve se, kako navode, dešava upravo pred formiranje nove gradske uprave, a završne dozvole za "krađu" su izdate od strane prethodnog "neustavnog izabranog rukovodstva" Opštine Danilovgrad.

"Trg mora ostati naš i služiti svima, a ne samo pojedinačnim uskoličnim iskrivljenim interesima", zaključuje Iković.

Bonus video: