DPS Kolašin: Briga Željke Vuksanović o prostoru je licemjerna

Prethodna vlast, kažu u DPS, “nikada ne bi dozvolila da prođe mandate, a da građani naselja Lug u pola metra blata gaze, naročito djeca koja moraju do škole”
50 pregleda 13 komentar(a)
Željka Vuksanović, Foto: Zoran Đurić
Željka Vuksanović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 26.09.2017. 12:08h

Briga predsjednice Opštine Kolašin i predsjednice Opštinskog odbora (OO) Socijlademokratske partije (SDP) Željke Vuksanović o prostora je licemjerna. To tvrde iz OO Demokratske partije socijalista (DPS) i navode kako “po metodu “sačmarice” opozicija razvoju Crne Gore, osipa paljbu po svemu sto se tiče aktuelnog predloga zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata “.

“Isti oni koji su svoju ,,ratničku pamet" već pokazivali i na djelu. Ovoga puta ispod političkog šinjela SDP-a u Kolašinu, izatkanog od nešto više od dvjesta glasova, pritajeno ćute i guraju naprijed svoju uzdanicu predsjednicu Željku. DPS je partija koja baštini dijalog i različitost mišljenja, ali ne može da ne osujeti licemjerje prve vrste kada je Željkina briga o prostoru u pitanju", navodi se u saopštenju kolašinskog DPS.

Vuksanovićeva, kako tvrde, “sa svojom ,,ekipom" i dalje u fiokama drži, a ne usvaja, DUP "Sportska zona" kao i LSL ,,Bakovici" i time onemogućava izgradnju prijeko potrebne infrastrukture, a naročito kolektorske mreže i postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda”. Prethodna vlast, kažu u DPS, “nikada ne bi dozvolila da prođe mandate, a da građani naselja Lug u pola metra blata gaze, naročito djeca koja moraju do škole”.

“Najbolju ocjenu će o brizi naše predsjednice o prostoru dati upravo oni u čizmama. U konačnom, možda je Željka sa saveznicima kadra da planira i realizuje neki plan na ruralnom području, na primjer, u Đuđevinim jer su već pokazali da na tom terenu imaju ,,dobre rezultate". O razvoju Crne Gore ne treba da ,,brinu" jer su i do sada više puta pokazali svoju želju za opstrukcijom i sabotažom velikih projekata. Da su se ti "dušebrižnici" pitali ne bi bilo gradnje autoputa, Sozine, Porto Montenegra, regionalnog vodovoda, Luštice, hotela “Bjanka” i “Šeraton” , ski centra…”, navodi se u saopštenju OO DPS.

Bonus video: