Pokret Ima nas: Protest je prilika da građani iskažu nezadovoljstvo stanjem u društvu koje postaje alarmantno

"Naša država već dvije godine kontinuirano se suočava sa namjernim pokušajima i malignim uticajima koji imaju za cilj njenu destabilizaciju iz koje se želi poroditi nefunkcionalnost države kao preduslov za gubitak suverenosti"

5943 pregleda 38 komentar(a)
Foto: Pokret Ima nas
Foto: Pokret Ima nas

Protest pokreta Ima nas, koji se održava sjutra u 18 časova na platou ispred Skupštine Crne Gore, prilika je da građani iskažu svoje nezadovoljstvo stanjem u društvu koje usljed političke i institucionalne krize postaje alarmantno, saopšteno je danas iz Pokreta Ima nas.

"Naša država već dvije godine kontinuirano se suočava sa namjernim pokušajima i malignim uticajima koji imaju za cilj njenu destabilizaciju iz koje se želi poroditi nefunkcionalnost države kao preduslov za gubitak suverenosti. To ne smijemo dozvoliti. Odgovor na ovakvo djelovanje je snažan građanski otpor koji građani iskazuju na protestima Ima nas, a koji su po svojoj brojnosti najveći još od obnavljanja nezavisnosti. Zbog toga - nastavljamo dalje, i nećemo odustati sve do ostvarenja naših zahtjeva. Ovo je borba za evropsku, građansku i pristojnu Crnu Goru koja nudi dostojanstven život svakom građaninu i priliku za normalan život i rad. Zbog toga, budi i ti dio rješenja, pridruži nam se", navodi se u saopštenju Pokreta Ima nas.

Pokret "Ima nas" najavio je novi protest u ponedjeljak 28. novembra ispred Skupštine Crne Gore sa početkom u 18 časova.

Povezani članci

25. Novembar 2022.

Novi protest "Ima nas" u ponedjeljak

Uprava policije najavila je da će snimati taj protest.

Bonus video: