SNP: Da li je Jakić nervozan što je 120 sendviča ostalo nepodijeljeno danas u Šavniku?

"O primitivizmu govori partija čiji aktivisti i članovi imaju više krivičnih i prekršajnih prijava, nego godina. O primitivizmu govore oni čiji ugledni aktivisti i članovi biračkih odbora snimaju video klipove kako mašu pištoljem i prijete sadašnjem predsjedniku Vlade Abazoviću, tadašnjem potpredsjedniku"

14802 pregleda 20 komentar(a)
Foto: snp.co.me
Foto: snp.co.me

Zahvaljujući kriminalnoj sprezi Demokratske partije socijalista (DPS) i pojedinih službenika MUP-a i Uprave policije u Šavniku je ugroženo pravo na lokalnu samoupravu građana koji žive na ovom području i njihovo pravo da izaberu lokalnu samoupravu po svojoj mjeri, a ne da umjesto njih predstavnike građana biraju izborni turisti.

To je poručeno iz Socijalističke narodne partije (SNP) iz koje su reagovali na ranije saopštenje DPS.

"Pitanje za gospodina (Jugoslava) Jakića (aktuelni predsjednik Opštine Šavnik) - da li ste nervozni što je 120 sendviča ostalo nepodijeljeno danas? Ako ništa drugo, gospodine Jakiću, bar nam budite zahvalni što Vam zetovi dolaze svake nedjelje", kažu iz SNP-a.

Šavnički DPS, dodaju iz SNP-a, jutros lamentira što su izbori prekinuti i što neće moći da se završi izborni proces, nazivajući nas primitivcima i destruktivcima.

"O primitivizmu govori partija čiji aktivisti i članovi imaju više krivičnih i prekršajnih prijava, nego godina. O primitivizmu govore oni čiji ugledni aktivisti i članovi biračkih odbora snimaju video klipove kako mašu pištoljem i prijete sadašnjem predsjedniku Vlade Abazoviću, tadašnjem potpredsjedniku. Za primitivizam optužuju oni čiji glasači na birališta dolaze sa palicama i biber sprejevima i atakuju na članove biračkih odbora iz protivničkih stranaka. O primitivizmu pričaju oni koji plaćaju da bi obezbijedili izbornu podršku", zaključuju iz SNP-a.

Bonus video: