Milatović: Naložiću preispitivanje postavljanja posebne trake na bulevaru nakon konstituisanja nove gradske uprave

"Postavljanje posebne trake na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog i način na koji je to urađeno - izazvalo je burnu reakciju javnosti, ali i zabrinutost od strane saobraćajne struke"

13168 pregleda 37 komentar(a)
Milatović, Foto: Luka Zeković
Milatović, Foto: Luka Zeković

Zamjenik predsjednika Pokreta Evropa sad i nosilac izborne liste tog pokreta na lokalnim izbotima u Podgorici 23. oktobra Jakov Milatović saopštio je danas da će odmah nakon konstituisanja nove gradske uprave naložiti preispitivanje postavljanja posebne trake na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici.

"Postavljanje posebne trake na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog i način na koji je to urađeno - izazvalo je burnu reakciju javnosti, ali i zabrinutost od strane saobraćajne struke. Upravo iz tih razloga naložiću preispitivanje tog modela odmah nakon konstituisanja nove gradske uprave", napisao je Milatović na Tviteru.

Treća traka na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog koja je planirana za javni, taksi prevoz, kao i vozila sa pravom prvenstva prolaza već pravi probleme u saobraćaju.

Urednik emisije Oči Podgorice, koja se emituje na Televiziji Vijesti, Pedrag Tomović objavio je video na kojem se vidi da su nekolike barijere već oštećene.

Iz Glavnog grada je tim povodom saopšteno da je potrebno određeno vrijeme da se građani prilagode novom režimu saobraćaja.

Bonus video: