Milatović: Lidija Đukanović u prsluku koji košta 10 minimalaca; Borovinić Bojović: Nastojala je da bude skromna

"Da je DPS više mislio na građane, zarade bi danas u Crnoj Gori bile taman koliko vrijedi ovo đile", naveo je Milatović. "Dalja okupljanja očito treba nastaviti pod sloganom ima se", napisala je Borovinić Bojović

36734 pregleda 75 komentar(a)
Milatović, Foto: Luka Zeković
Milatović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 28.11.2022. 22:54h

Zamjenik predsjednika Pokreta Evropa sad Jakov Milatović, i nositeljka liste "Za budućnost Podgorice" Jelena Borovinić Bojović komentarisali su večeras na društvenim mrežama, odjevnu kombinaciju Lidije Đukanović, supruge predsjednika Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića.

Milatović je na Tviteru napisao da prsluk koji je tokom večerašnjeg protesta nosila Đukanović košta "10 minimalnih zarada".

"Najbolja slika partije koja stoji iza protesta je prsluk sa slike koji košta 10 minimalnih zarada u Crnoj Gori, i to nakon povećanja zbog Evrope sad, a 20 minimalnih zarada prije Evrope sad. Da je DPS više mislio na građane, zarade bi danas u Crnoj Gori bile taman koliko vrijedi ovo đile", napisao je Milatović.

Borovinić Bojović je na Fejsbuk nalogu napisala da "dalja okupljanja očito treba nastaviti pod sloganom ima se".

"Nemojmo da kritikujemo suprugu predsjednika DPS-a.Ona večeras na sebi nosi odjevne predmete koji koštaju samo oko šest hiljada eura, jer pored već proslavljenog Diorovog prsluka, tu je i Diorov džemper. Ali ne sumnjam da je ona večeras nastojala da bude skromna i da su to najjeftiniji komadi iz njene odjevne kolekcije. Dalja okupljanja očito treba nastaviti pod sloganom ima se", napisala je Borovinić Bojović.

Trećem protestu pod sloganom "Ima nas" prisustvovao je i Blažo Đukanović.

Nemojmo da kritikujemo suprugu predsjednika DPS-a.Ona večeras na sebi nosi odjevne predmete koji koštaju samo oko šest hiljada eura, jer pored već proslavljenog Diorovog prsluka, tu je i Diorov džemper. Ali ne sumnjam da je ona večeras nastojala da bude skromna i da su to najjeftiniji komadi iz njene odjevne kolekcije!

Dalja okupljanja očito treba nastaviti pod sloganom IMA SE!

Bonus video: