Budvanski parlament imenovao sve odbore

Odbornici su bili jednoglasni i u imenovanju Odbora za društvene djelatnosti, međuopštinsku i međunarodnu saradnju koga čine Mirjana Gregović (predsjednica), Jelena Miković Radović, Mladen Kažanegra, Krsto Radović i Milan Tičić

4487 pregleda 1 komentar(a)
Sa današnje sjednice, Foto: Vuk Lajović
Sa današnje sjednice, Foto: Vuk Lajović

Skupština opštine Budva danas je jednoglasno imenovala četiri skupštinska odbora, čime je omogućeno funkcionisanje lokalnog parlamenta u punom kapacitetu.

Imenovan je skupštinski Odbor za statut i propise koga čine Marijana Božović (predsjednica), te članovi Filip Vujović, Sanja Vujović, Marko Marković i Saša Samardžić.

Odbor za finansije, privredu i razvoj čine Bojana Pićan (predsjednica) te članovi Milena Perović, Slađana Nedović, Slavica Maslovar i Maja Miljanić.

Odbor za planiranje i uređenje prostora i komunalno stambene djelatnosti je u sastavu Aleksandar Božović (predsjednik), Milica Babić, Milica Radonić, Krsto Radović i Marko Vukačić.

Odbornici su bili jednoglasni i u imenovanju Odbora za društvene djelatnosti, međuopštinsku i međunarodnu saradnju koga čine Mirjana Gregović (predsjednica), Jelena Miković Radović, Mladen Kažanegra, Krsto Radović i Milan Tičić.

Skupština je odredila odbornike koji će prisustvovati prilikom sklapanja braka i zaključenju životnog partnerstva lica istog pola.

Za područje Budve i Bečića određeno je sedam odbornika i to Nikola Kralj, Mladen Kažanegra, Marija Franeta, Marijana Božović, Aleksandar Božović, Slavica Maslovar i Dragana Mitrović.

Za područje Svetog Stefana i Petrovca određeni su odbornici Mirjana Gregović, Krsto Radović i Marko Vujačić.

Bonus video: