Piperović: Ubović i Lazović odbacuju bilo kakvu vezu sa M portalom, o prijetnjama će obavijestiti tužilaštvo

"A da li neko misli na članove njihovih porodica kada se u političkom obračunu u Crnoj Gori, u kojima njih dvojica ne učestvuju, pominju njihove veze sa kokainom, cigaretama i svim oblicima najgore vrste kriminala. Pitaju se da li su oni ikada, ikome prijetili, a danas se njima prijeti 'uskim ulicama'"

24398 pregleda 22 komentar(a)
Piperović, Foto: Boris Pejović
Piperović, Foto: Boris Pejović

Advokat Zoran Piperović saopštio je da njegovi vlastodavci, Ranko Ubović i Zoran Lazović, negiraju vezu sa M portalom, a time i sa njegovom uređivačkom politikom.

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević zaprijetio je savjetniku predsjednika Crne Gore Milanu Roćenu, bivšem visokom policijskom funkcioneru Zoranu Lazoviću i biznismenu Ranku Uboviću i njihovim porodicama da će "nekome biti tijesna Podgorica", ako još jednom pomenu njegovu majku "u njihovim kvazimedijima".

Piperović u saopštenju navodi da Ubović i Lazović "pitaju kako su mogli da znaju da će izaći tekst u kojem će biti pomenuta majka poslanika Knežević Milana".

"Dodaju i to, a da li neko misli na članove njihovih porodica kada se u političkom obračunu u Crnoj Gori, u kojima njih dvojica ne učestvuju, pominju njihove veze sa kokainom, cigaretama i svim oblicima najgore vrste kriminala. Pitaju se da li su oni ikada, ikome prijetili, a danas se njima prijeti 'uskim ulicama'? Svakako, znaju da svako ko drži do sebe ne podržava da se u bilo kakvoj raspravi, bilo kojim povodom, pominju bilo čiji roditelji", navodi se u saopštenju koje je "Vijestima" dostavio Piperović.

Advokat navodi i da "nije na odmet podsjetiti, i sjetiti se, u kakvom je kontekstu, na političkoj sceni Crne Gore bila pominjana, sada pokojna, majka Ranka Ubovića".

"U izvodu iz CRPS vidi se i ime vlasnika portala i ime glavnog urednika, pa moji vlastodavci podržavaju, da kao i svaki građanin, i gospodin Knežević svoja prava zaštiti pred redovnim sudom".

Piperović u saopštenju navodi i da će Lazović i Ubović o upućenim prijetnjama obavijestiti nadležno tužilaštvo.

Bonus video: