Krstović predsjednik SO Zeta: "Nova era i zvanično počela"

Iz Demokrata kazali da će nova lokalna vlast služiti stanovnicima Zete, bez obzira na političku i drugu pripadnost

5253 pregleda 6 komentar(a)
Krstović, Foto: Demokrate
Krstović, Foto: Demokrate

Luka Krstović, predsjednik Opštinskog odbora Demokrata u Zeti, izabran je juče za predsjednika Skupštine opštine Zeta.

Iz Demokrata su kazali da je izborom Krstovića na tu funkciju "i zvanično otpočela nova era" u toj novoformiranoj opštini.

"Građani su željno i dugo isčekivali promjene u Zeti i one su se desile. Uvjereni smo da će u toku četvorogodišnjeg mandata nova vlast služiti svim Zećanima, bez obzira na političku i drugu pripadnost", saopštili su iz te stranke.

Naveli su da Demokrate, izborom Krstovića, "na djelu još jednom dokazuju" da mladim ljudima daju šansu da odlučuju i upravljaju sa najznačajnijih pozicija u lokalnoj i državnoj upravi.

"Luka Krstović rođen je 10.02.1990. godine. Osnovno obrazovanje stekao je u OŠ Milan Vuković, a dalje školovanje nastavlja u Ekonomskoj školi u Podgorici. Nosilac je diplome Luča i po struci je ekonomista. Govori tri strana jezika. Živi u Zeti, u Golubovcima. Jedan je od najuspješnijih mladih poljoprivrednika u Crnoj Gori. Profesionalno se bavi intenzivnom poljoprivrednom proizvodnjom u zaštićenom prostoru. U Demokratama je još od samog osnivanja. Bio je potpredsjednik Mladih Demokrata i predsjednik je Opštinskog odbora Demokrata Zeta", navodi se u biografiji koju se dostavili iz te partije.

Bonus video: