DPS Šavnik: Ponovno onemogućavanje da građani glasaju nastavak siledžijskog odnosa prema demokratiji

"Tako su i danas članovi biračkih odbora iz redova DF-a, uz svesrdnu podršku i navijanje za destrukciju od strane Demokrata, svojim nasiljem spriječili okončanje izbornog procesa u našoj opštini", saopštili su oni

11857 pregleda 28 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Ponovno onemogućavanje građana sa pravom glasa na lokalnim izborima u Šavniku da slobodno izraze svoju volju i iskoriste svoje Ustavom garantovano biračko pravo, nastavak je siledžijskog odnosa prema demokratiji u Crnoj Gori, ocijenili su iz šavničkog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

"Tako su i danas članovi biračkih odbora iz redova DF-a, uz svesrdnu podršku i navijanje za destrukciju od strane Demokrata, svojim nasiljem spriječili okončanje izbornog procesa u našoj opštini", saopštili su oni.

Dodaju i da su još jednom "primitivci nastavkom vršenja djela koja spadaju u grupu krivičnih djela protiv izbornih prava propisanih Krivičnim zakonikom Crne Gore, nastavili ovaj svoj besprizorni cirkus, a time i pokazali da su jači od države te da za njih ne važe pozitivno pravni propisi".

"Takođe, i ovog puta, kao što je to slučaj iz nedjelje u nedjelju, svi naši napori i brojni pozivi koje upućujemo policiji i tužilaštvu, bili su uzaludni. Saga oko lokalnih izbora u našoj opštini pokazatelj je činjenice da je pravna država Crna Gora kapitulirala pred destrukcijom, primitivizmom i siledžijama demokratije iz DF i njihovim pomagačima iz Demokrata", piše u saopštenju.

Bonus video: