Nosioci pobjedničkih lista na izborima u Podgorici: Nova gradska uprava biće formirana uskoro uprkos svim opstrukcijama

Oni su položili vijenac na spomenik Partizanu borcu na Gorici, u čast 19. decembra, Dana oslobođenja Podgorice

14631 pregleda 14 komentar(a)
Foto: Evropa sad
Foto: Evropa sad

Nova gradska uprava, koju su građanke i građani birali na prethodno održanim lokalnim izborima, biće formirana uskoro uprkos svim opstrukcijama odlazeće gradske uprave.

To su saopštili nosioci pobjedničkih lista na izborima u Glavnom gradu, Jakov Milatović, Jelena Borovinić Bojović, Danilo Šaranović i Luka Rakčević, koji su položili danas vijenac na spomenik Partizanu borcu na Gorici, u čast 19. decembra, Dana oslobođena Podgorice.

Oni su, u zajedničkom saopštenju, ukazali na značaj navedenog datuma, kao i na potrebu novog oslobođenja Podgorice u skladu sa jasno izraženom izbornom voljom.

"Imali smo posebnu čast da danas, 78 godina od oslobođenja našeg grada, položimo vijenac na spomenik Partizanu borcu i iskažemo poštovanje prema onima koji su položili svoje živote za našu slobodu", poručili su oni.

Zbog toga smo, kako navode, zajedničkim polaganjem vijenca željeli da pošaljemo poruku sloge i zajedništva, koja je Glavnom gradu potrebna - kao osnov dalje demokratizacije i razvoja.

"Nova gradska uprava, koju su građanke i građani birali na prethodno održanim lokalnim izborima, biće formirana uskoro uprkos svim opstrukcijama odlazeće gradske uprave. Podgoricu čekaju bolji dani”, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: