Miranović Nikoliću: Rakete bolje što nemamo, jer bi ih vlasnici DPS unovčili kao one svoje na Dubrovnik

"Kad vam o političkoj neozbiljnosti, neodmjerenosti i sramoti pričaju megafoni šefova organizovanih kriminalnih grupa, plagijatora, prikrivenih fašista, kameleona i ratnih zločinaca onda znate da to ni zeru ne vrijedi", istakao je Miranović
59 pregleda 4 komentar(a)
Lazar Miranović, Foto: Građanski pokret URA
Lazar Miranović, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 22.09.2017. 18:41h

Da dokaže da DPS licemjerstvo nema kraja potrudio se ovaj put gdin Nikolić II, koji u ime organizovane kriminalne grupe (DPS) priča o političkoj neozbiljnosti, neodmjerenosti i ljudskoj sramoti kazao je danas Lazar Miranović, član Foruma mladih Građanskog pokreta URA.

On je reagovao povodom današnje izjave poslanika DPS, Miloša Nikolića koji je kazao da je predsjednik GP URA "Dritan Abazović neozbiljan u sramnom poređenju sa Pjongjangom".

Abazović je ranije danas rekao da je "Crna Gora više nalik nekom sjevrenokorejskom hibridu, samo što, na sreću, nemamo rakete".

Miranović je dodao da je očigledno da Nikolić nije shvatio metaforu "Sjeverna Koreja" i da je očekivano pobrkao teze.

"Da pojasnimo gospodinu Nikoliću II, poenta je u tome da stanje crnogorskog parlamenta i scenario nikšićkih izbora postoje samo u Pjongjangu i kod DPS. Rakete bolje što nemamo jer bi ih vlasnici DPS unovčili kao one svoje na Dubrovnik, a možda i valorizovali i prodali svojim strateškim partnerima. Raketne baze u tom scenariju ucrtavali bi bratovi MORT i RZUP đe god stignu i đe god im se prohtje. Pa ko se snađe u toj tranziciji, snašao se” poručio je Miranović.

"Kad vam o političkoj neozbiljnosti, neodmjerenosti i sramoti pričaju megafoni šefova organizovanih kriminalnih grupa, plagijatora, prikrivenih fašista, kameleona i ratnih zločinaca onda znate da to ni zeru ne vrijedi", istakao je Miranović.

On je kazao da je organizovana kriminalna grupa, sa oficijelnim imenom DPS već odavno izgubila kompas a da je ono što saopštavaju samo potvrda da su izgubili sve dodirne tačke sa realnošću i žive paralelnu stvarnost.

"To ne treba da čudi, jer vođa i njegova svita pucaju po šavovima i trče svoj posljednji krug pred neizbježnim promjenama. BDP im raste još jedino u njihovim i novčanicima njihove braće, kumova, prjijatelja i partnera dok građani jedva krpe kraj sa krajem i pažljivo planiraju svaki cent kako bi dočekali prvi u mjesecu", naglasio je Miranović.

On je kazao i da je žalosno što Nikolić ne vidi da sve godine iza njega živi u jednom sistemu, koji ima katastrofalne rezultate, koji je upropastio najljepšu državu na svijetu i građane doveo na rub siromaštva.

"Umjesto toga on živi u uvjerenju da je za katastrofalan sistem odgovorna opozicija. Šteta za još jedan mladi mozak koji je mogao razviti kritičku misao", rekao je Miranović.

Zaključuje da bi Nikolić II pred spavanje trebao više puta da čita “Pjesmu o poltronstvu” kako bi bio uspješniji u svojoj misiji a vođa mogao mirnije da spava.

Bonus video: