Danilović: O sastanku parlamentarne većine pročitao sam u medijima

"Sastanak svih lidera većine je kada se sastanemo svi, a ne kada nadobudni pojedinci misle 'da je to to'. Alergičan sam na neozbiljnost i mislim da je krajnje i potonje vrijeme da se to ne događa. Da, krajnje i potonje"

14418 pregleda 42 komentar(a)
Danilović, Foto: Luka Zeković
Danilović, Foto: Luka Zeković

Pojedini mediji objavili su da se jutros održao sastanak lidera većine i da smo nešto dogovorili!? Dragi prijatelji, takvog sastanka većine i lidera nije bilo, ako nije u pitanju neka druga većina u odnosu na onu koja je obezbijedila 41 potpis podrške za novog mandatara, poručio je Goran Danilović, predsjednik Ujedinjene Crne Gore.

U saopštenju dodaje da je o tome pročitao u medijima.

"Ne znam kome treba ovo glupo ponavljanje istih, primitivnih poteza kojima se sastanak dvojice pretvara u sastanak svih. Pozivam sve kolege iz parlamentarne većine da se dozovemo pameti i čuvamo jedni drugima dostojanstvo", naveo je Danilović.

Kaže da je svaki činilac nove-stare većine dragocjen.

"Tako mislim bez obzira što nam je dio ove većine lutao od 'nemila do nedraga'. Ako neko misli da ćemo prećutati dogovaranje bez dogovora, kao oko Krivokapićeve vlade, javno obećavam da od toga neće biti ništa", dodao je Danilović

Istakao je da se nikad više niko neće poigravati sa dostojanstvom stranke.

"Koja je čuvajući tuđu bruku snosila i dio javnog prekora i to s razlogom, jer ljudi nisu znali", kaže on.

Navodi da je sastanak svih lidera većine kada se sastanu svi

"A, ne kada nadobudni pojedinci misle 'da je to to'. Alergičan sam na neozbiljnost i mislim da je krajnje i potonje vrijeme da se to ne događa. Da, krajnje i potonje", zaključio je Danilović.

Bonus video: