Predloženi članovi Odbora više gradskih preduzeća, Miljanić v.d. izvršnog direktora "Pogrebne usluge"

Predložena su i imenovanja više Savjeta: JU Narodna biblioteka "Radosav Ljumović", JU Kulturno-informativni centar "Budo Tomović”, JU Muzeji i galerije Podgorica, Pozorišnog savjeta JU "Gradsko pozorište"

12540 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Odbor za izbor i imenovanja Skupštine Glavnog grada predložio je Srđana Miljanića za vršioca dužnosti izvršnog direktora preduzeća "Pogrebne usluge".

To se navodi u odluci Odbora koji je danas imao sjednicu.

Odbor je takođe predložio i članove Odbora više gradskih preduzeća: "Vodovod i kanalizacija", "Čistoća", "Zelenilo", "Pogrebne usluge", "Komunalne usluge", "Sportski objekti", "Tržnice i pijace", "Parking servis Podgorica", "Deponija", "Putevi", "Agencija za izgradnju i razvojI, "Agencija za stanovanje".

Takođe, predložena su i imenovanja više Savjeta: JU Narodna biblioteka "Radosav Ljumović", JU Kulturno-informativni centar "Budo Tomović”, JU Muzeji i galerije Podgorica, Pozorišnog savjeta JU "Gradsko pozorište".

Odbor je predložio i rješenja o imenovanju Upravnog odbora Javne ustanove za brigu o djeci "Dječiji savez" Podgorica i Upravnog odbora Javne ustanove za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Podgorica.

Povezani članci

28. Decembar 2022.

DPS puni fotelje prije odlaska

"Vijesti" su pisale da će odlazeća uprava Glavnog grada će na sjednici podgoričkog parlamenta u petak, dan prije novogodišnjih praznika, izabrati i direktore i članove odbora i savjeta lokalnih javnih preduzeća i ustanova, a da je dan ranije, 29. decembra, zakazana sjednica Odbora za izbor i imenovanja Glavnog grada, čiji je predsjednik Mihailo Anđušić (DPS).

Na toj sjednici je na redu i budžet za narednu godinu.

Iz Glavnog grada tvrde da neće biti izabrani direktori privrednih društava i javnih ustanova, niti je takva inicijativa upućena Skupštini glavnog grada.

Bonus video: