SDP i građani: Sve partije da se pridruže inicijativi za smjenu Đokovića

"Crna Gora je nezavisna i suverena zemlja i svi oni koji nažalost ne mogu da se pomire sa tom činjenicom dobiće jasan, građanski odgovor"

7069 pregleda 27 komentar(a)
Foto: SDP i građani - Svim srcem za Danilovgrad
Foto: SDP i građani - Svim srcem za Danilovgrad

Izborna lista "SDP i građani - Svim srcem za Danilovgrad" pozvala je sve partije u lokalnom parlamentu da se pridruže inicijativi za smjenu predsjednika Skupštine opštine Danilovgrad Velimira Đokovića, koju će kako su naveli podnijeti u narednim danima.

Đoković je zajdno sa predsjednicima opština Nikšić, Berane i Mojkovac, kao i predsjednicima skupština opština Herceg Novi i Tivat učestvovao na sjednici Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Srbije.

"Nedopustivo je ponašanje da u ime svih građana, izlazeći iz zone ovlašćenja, sa grupom funkcionera iz Crne Gore javno referiše srbijanskoj Skupštini o radu i na taj način ponižava Danilovgrad i Crnu Goru", navodi se u saopštenju koje je medijma dostavila Socijaldemokratska partija (SDP).

Kažu kako vjeruju da će sve partije koje zagovaraju građanski koncept države uvidjeti pogubnost ovakvih politika i tendencija, pridružiti se inicijativi i prekinuti saradnju sa ovakvim političkim subjektima.

"Crna Gora je nezavisna i suverena zemlja i svi oni koji nažalost ne mogu da se pomire sa tom činjenicom dobiće jasan, građanski odgovor koji će ih poslati tamo gdje im je mjesto - na margini političke scene", zaključuje se u saopštenju liste "SDP i građani - Svim srcem za Danilovgrad".

Bonus video: