Đukanović: Nesreća u Brovariju još jedan podsjetnik na visoku cijenu koju Ukrajina plaća u borbi za bezbjednost svih nas

Osamnaest ljudi, uključujući ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova Denisa Monastirskog, druge visoke zvaničnike ministarstva i troje djece, stradalo je u srijedu u padu helikoptera u blizini vrtića u gradu Brovari

8204 pregleda 11 komentar(a)
Đukanović, Foto: Predsjednik.me
Đukanović, Foto: Predsjednik.me

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović upisao se u Knjigu žalosti u ambasadi Ukrajine u Podgorici. Knjiga je otvorena povodom pada helikoptera u Brovariju - u regionu Kijeva.

Osamnaest ljudi, uključujući ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova Denisa Monastirskog, druge visoke zvaničnike ministarstva i troje djece, stradalo je u srijedu u padu helikoptera u blizini vrtića u gradu Brovari.

"S tugom sam primio vijest o helikopterskoj nesreći u regionu Kijeva. Žalimo za izgubljenim životima i zbog velikog gubitka za vaše političko vođstvo", napisao je Đukanović.

On je u ime građana Crne Gore i u svoje ime izrazio saučešće članovima porodice i prijateljskom ukrajinskom narodu.

"Nesreća u Brovariju je još jedan tragični podsjetnik na visoku cijenu koju Ukrajina plaća u borbi za svoju slobodu i bezbjednost svih nas. U ovim teškim vremenima, Crna Gora i njen narod stoje čvrsto uz Ukrajinu", zaključio je Đuaknović.

Bonus video: