Čelanović: Nema grijanja, Mapetovci - čekamo li proljeće da nam djeca krenu u školu

"Spremni ste da škole ostanu zatvorene. Bravo. Za to baš treba dosta pripreme"

6954 pregleda 16 komentar(a)
Čelanović, Foto: SD
Čelanović, Foto: SD

Miloš Čelanović, generalni sekretar Socijaldemokrata Crne Gore, saopštio je da drugo polugodište u školama u Crnoj Gori neće početi jer nema grijanja.

Ranije danas najprije je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović rekao da je opravdan zahtjev da se zbog zimske sezone odloži početak drugog polugodišta za pet dana, nakon čega je ministar prosvjete Miomir Vojinović na pres konferenciji potvrdio da će zimski raspust biti produžen za sedam dana - zbog produžetka zimske turističke sezone.

Čelanović navodi da bi na režiserskim i gumačkim sposobnostima koje pokazuju pojedini članovi Vlade pozavidio i Stiven Spilberg.

"Ministar prosvjete kao predlaže da se odloži nastavak školske godine, jer je to zahtjev velikog broja građana, sa argumentom 'mi smo spremni da ne počne škola'. Pa ovo ni ispod-prosječna inteligencija ni iole zdrav razum teško više može da podnese. Spremni ste da škole ostanu zatvorene. Bravo. Za to baš treba dosta pripreme", kaže Čelanović.

Dodaje da premijer uskače, kako navodi, da odglumi njegovu rolu sa podrškom u spremnosti da škole ne počnu sa radom…

"Oskarovci na pomolu. Ili možda, ipak, Mapetovci. Gospodo glumci u pokušaju, budite jednom za mandata iskreni i kažite građanima da ste možda sposobni da glumite, ali nijeste sposobni da stvorite uslove za nastavak školske godine. Nema grijanja Mapetovci. Čekamo li proljeće da nam djeca krenu u školu", zaključio je Čelanović.

Bonus video: