Prikupljanje potpisa podrške kandidatu Demokrata u završnoj fazi

Iz Opštinskog odbora Demokrata rekli su da su zadužili sve mjesne odbore i organizaciju mladih te partije da pokrenu procese sprovođenja terenske kampanje i komunikacije sa građanima i biračima u cilju prezentovanja aktuelnih političkih procesa

5563 pregleda 63 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Opštinski odbor Demokrata Pljevlja podržava odluku Predsjedništva da pripremi i zakaže sjednicu Glavnog odbora, na kojoj će se izabrati kandidat Demokratske Crne Gore za predsjednika države, saopšteno je iz te partije.

“Pljevaljske Demokrate su u postupku pripreme predizborne kampanje za predsjedničke izbore u završnoj fazi prikupljanja više hiljada potpisa podrške kandidatu Demokrata iz te opštine”, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora.

Iz Opštinskog odbora Demokrata rekli su da su zadužili sve mjesne odbore i organizaciju mladih te partije da pokrenu procese sprovođenja terenske kampanje i komunikacije sa građanima i biračima u cilju prezentovanja aktuelnih političkih procesa.

Crnoj Gori su, kako su poručili, potrebni politička i ekonomska stabilnost i ubrzan put ka punopravnom članstvu u Evropskoj uniji.

“Pa je stoga pobjeda nad korupcijom i kriminalom, nacionalnim i svim drugim podjelama u društvu krajnje neophodna i svi politički akteri građanske orijentacije treba da daju pun potencijal u tom cilju i misiji”, kaže se u saopštenju.