Demokrate Podgorica: Predsjednički kandidat naše partije ostvariće ubjedljivo najbolji izborni rezultat u glavnom gradu

"Imajući u vidu da je Evropa sad odbila poziv za objedinjavanje građanskih snaga i zajednički nastup na parlamentarnim i predsjedničkim izborima, Demokratska Crna Gora će saglasno zaključcima Predsjednštva imati kandidata za predsjednika Crne Gore"

7048 pregleda 64 komentar(a)
Foto: Demokrate
Foto: Demokrate

Odbor Demokrata Glavnog grada počeo je pripreme za predstojeće izbore za predsjednika Crne Gore i kako su saopštili, privode se kraju aktivnosti oko prikupljanja potpisa podrške njihovom kandidatu.

"Više hiljada građana Podgorice je već sada podržalo da Demokratska Crna Gora ima predsjedničkog kandidata na predstojećim izborima i time pokazali da će predsjednički kandidat Demokratske Crne Gore biti i predsjednik naše države. Kao nesumnjivo partija sa najjačom infrastrukturom već stvaramo pretpostavke za efikasan rad partijske infrastrukture i očekujemo da će u glavnom gradu predsjednički kandidat naše partije ostvariti ubjedljivo najbolji izborni rezultat", navodi se u saopštenju Demokrata.

Dodaju i da dobar nagovještaj toj izbornoj pobjedi su potpisi više hiljada građana Podgorice kojim su podržali predsjedničkog kandidata Demokrata.

"Nekima očito osim državničke odgovornosti nedostaje i političke korektnosti pa pokušavaju manipulisati. Ponavljamo - imajući u vidu da je Evropa sad odbila poziv za objedinjavanje građanskih snaga i zajednički nastup na parlamentarnim i predsjedničkim izborima, Demokratska Crna Gora će saglasno zaključcima Predsjednštva imati kandidata za predsjednika Crne Gore", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: