Demokrate Nikšić: Jedina smo opcija koja zna kako se DPS pobjeđuje

"Činjenica je da su Demokrate jedina građanska opcija koja ima višegodišnje iskustvo u političkoj borbi sa DPS -om, te da znamo kako se DPS pobjeđuje", navodi se u saopštenju Demokrata

4223 pregleda 45 komentar(a)
Demokrate Nikšić, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate Nikšić, Foto: Demokratska Crna Gora

Opštinski odbor Demokrata iz Nikšića saopštio je da pruža punu podršku Predsjedništvu te partije u zakazivanju sjednicu Glavnog odbora, na kojoj će biti utvrđen njihov kandidat za predsjednika.

To se navodi u saopštenju OO Demokrata iz Nikšića kao i činjenica "da su jedina građanska opcija koja ima višegodišnje iskustvo u političkoj borbi sa DPS -om", i da znaju kako se "DPS pobjeđuje".

"Aktivnosti na prikupljanju potpisa podrške su dinamizirane, a velika podrška građana Nikšića politici partije ohrabruje, što potvrđuju i informacije sa terena i relevantne istraživačke agencije", navodi se u saopštenju.

Tvrde da njihov kandidat ima najveće šanse da prođe u drugi krug predsjedničkih izbora i pobijedi.

"Garant smo ekonomske i moralne obnove, te partija koja se snažno zalaže za vladavinu prava i ulazak Crne Gore u Evropsku uniju, koja čini vlast u 80 odsto opština u zemlji i spremni smo za veliku pobjedu na predsjedničkim izborima", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: