Berkuljan i Martinović vode kampanju pokreta URA na Cetinju

"Svjesni situacije u kojoj se naše Cetinje nalazi, osjećamo odgovornost i obavezu da damo sve od sebe, kako bi zaustavili pogubno djelovanje vlasti i konačno stali na put rasipničkoj i kockarskoj politici, koja prijeti da uništi Prijestonicu"
170 pregleda 13 komentar(a)
Gojko Berkuljan, Petar Martinović, Foto: Građanski pokret URA
Gojko Berkuljan, Petar Martinović, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 19.09.2017. 10:14h

Cetinjska URA je izabrala crnogorskog režisera Gojka Berkuljana i cetinjskog advokata Petra Martinovića, da rukovode izbornim štabom tog pokreta, koji će biti zadužen za vođenje predizborne kampanje u Prijestonici.

Za medijske aktivnosti biće zadužen Berkuljan, koji je autor crnogorskog filma "Iskra", dok će Martinović biti zadužen za aktivnosti izbornog štaba.

"Svjesni situacije u kojoj se naše Cetinje nalazi, osjećamo odgovornost i obavezu da damo sve od sebe, kako bi zaustavili pogubno djelovanje vlasti i konačno stali na put rasipničkoj i kockarskoj politici, koja prijeti da uništi Prijestonicu. Vremena za gubljenje nema, pa je ovo prelomni trenutak - kada sa Cetinja mogu krenuti promjene na bolje, koje su neophodne čitavoj Crnoj Gori“, ukazali su u cetinjskom odboru pokreta URA.

Oni podsjećaju da cetinjska URA građanima Prijestonice nudi kredibilne, ostvarene i neukaljane mlade ljude, odnosno "ljude koji će pokrenuti točak istorije i zaustaviti ekonomsko, infrastrukturno i demografsko propadanje Cetinja".

"Moramo pokrenuti privredu i pružiti jednake šanse svim našim sugrađanima, ali i stvoriti ambijent koji će zaustaviti odlazak ljudi sa Cetinja. Pored toga što nova cetinjska vlast mora biti mnogo efikasnija i poštenija, ona mora biti transparentna i dostupna svim građanima Prijesotnice", zaključili su u cetinjskom odboru pokreta URA.

Bonus video: