Demokrate Žabljak: Naš kandidat će pobijediti politiku podjela, kriminala i ekonomske nestabilnosti

"Državi je potrebna stabilnost kako bi se nastavio put ka punopravnom članstvu u EU, zato je pobjeda građanskog kandidata neophodna i zato svi građanski orijentisani politički akteri, treba da daju pun doprinos ostvarenju tog cilja", navodi se u saopštenju

2293 pregleda 4 komentar(a)
Demokrate Žabljak, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate Žabljak, Foto: Demokratska Crna Gora

Demokrate Žabljak su u završnoj fazi pripreme kampanje za predsjedničke izbore, dok je Opštinski odbor pri kraju sa prikupljanjem potpisa podrške predsjedničkom kandidatu.

To je saopšteno iz OO Demokrata Žabljak pri čemu naglašavaju da daju punu podršku odlukama Predsjedništva partije i sazivanju sjednicu Glavnog odbora, kako bi izabrali svog kandidata za predsjedničke izbore.

"Taj kandidat iz pojedinačno najjače parlamentarne partije, će na izborima pobijediti politiku podjela, kriminala, ekstremizma i ekonomske nestabilnosti", navodi se u saopštenju.

Dodaju da na Žabljaku pripremaju terensku kampanju, kao i obilazak biračima koji žive na seoskom području, "u cilju prezentovanja aktuelne političke situacije".

"Državi je potrebna stabilnost kako bi se nastavio put ka punopravnom članstvu u EU, zato je pobjeda građanskog kandidata neophodna i zato svi građanski orijentisani politički akteri, treba da daju pun doprinos ostvarenju tog cilja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: