Camaj predvodi listu Demokrata na izborima u Tuzima: Da se izdignemo iznad podjela koje serviraju "građanske" partije

"Prisjetimo se prije četiri godine smo ih mi tada ključnim našim mandatom poslali u opoziciju, a 19. marta na predsjedničkim izborima, naš predsjednički i pobjednički kandidat će staviti tačku na vladavinu DPS-a i Mila Đukanovića u Crnoj Gori"

8695 pregleda 30 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Štjefan Camaj predvodiće listu "Aleksa Bečić - Štjefan Camaj - Demokrate - Jači smo zajedno" na lokalnim izborima u Tuzima.

Kako se navodi u saopštenju Demokratske Crne Gore, ta partija je predala Opštinskoj izbornoj komisiji Tuzi izbornu listu.

Kažu da su kandidati listi Ratko Nikčević, Ramadan Beqaj, Marija Nikčević, Anton Camaj, Vilson Plumaj, Spaso Majić, Tatjana Lukačević, Toma Ivezić, Veselin Vukanović, Anton Ujkaj, Tijana Nikčević, Štjefan Đonlekić, Anton Krcić, Sonja Plumaj, Fadilj Orahovac, Marija Lukačević, Nik Ivezić, Tatjana Nikčević, Ibrahim Krnić, Radislav Vukanović, Venka Ivezić, Zoran Popović, Nihad Rastoder, Risto Lukačević, Biljana Majić, Hasima Kalač, Slavko Majić, Srđana Lukačević, Jovana Lukačević, Nikolina Nikčević, Vera Dedivanaj.

"Već u ovom momentu sa sigurnošću mogu da kažem da će ova lista biti dio pobjedničkog tima, jer se na njoj nalaze vrijedni, časni i stručni ljudi", poručio je Camaj.

Navodi da je to istinska građanska lista i građanski koncept u Malesiji.

"A, ne ono što imamo priliku da vidimo kod nekih 'građanskih partija' koje su predajom takvih njihovih lista stvorile podjelu u Malesiji i Tuzima. Naša lista je dokaz da kada se ljudi udružuju to garantuje sigurnu pobjedu i jedino tako možemo pobijediti", dodao je Camaj.

Rekao je da će fokus izbornog programa biti na zadovoljenju potreba svih građana, kako najstarijih tako i najmlađih, sa posebnim osvrtom na poljoprivrednike, stočare, studente i lica u stanju socijalne potrebe.

"Iz svih ovih razloga pozivam sve građane Malesije da se izdignu iznad podjela koje nam serviraju prije svega partije koje slove za 'građanske', a u suštini rade suprotno od toga, te podrže listu Demokrata na izborima 5. marta i jednom zauvijek DPS i njihove satelite pošaljemo u političku prošlost", rekao je Camaj.

Podsjetio je da su Demokrate sa osvojenim ključnim mandatom na izborima u Tuzima prije četiri godine, bile najzaslužnije za slanje DPS-a u opoziciju što je predstavljalo, kako kaže, početak njihovog političkog kraja.

"Prisjetimo se prije četiri godine smo ih mi tada ključnim našim mandatom poslali u opoziciju, a 19. marta na predsjedničkim izborima, naš predsjednički i pobjednički kandidat će staviti tačku na vladavinu DPS-a i Mila Đukanovića u Crnoj Gori", zaključio je Camaj.

Bonus video: