Demokrate Mojkovac: Naš predsjednički kandidat će pobijediti politiku podjela, podvala i mržnje

Opštinski odbor ove partije podržao zaključke sa sjednice Predsjedništva Demokrata

2902 pregleda 28 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Demokrate
Ilustracija, Foto: Demokrate

Opštinski odbor Demokratska Crne Gore Mojkovac saopštio je da jednoglasno podržava zaključke sa sjednice Predsjedništva Demokrata da se u najkraćem vremenskom roku sazove sjednica Glavnog odbora i da se na istoj izabere kandidat Demokrata za predsjednika Crne Gore.

Kako se navodi u saopštenju, Demokrate, koje su pojedinačno najsnažniji činilac lokalne vlasti u Mojkovcu, temeljno se pripremaju za realizaciju predizborne kampanje za predsjedničke izbore.

"Demokrate su stranka jasne i čvrste građanske orijentacije koja vodi računa o narodnim interesima, koja se i u ovoj društveno osjetljivoj situaciji ponijela državnički", piše u saopštenju.

Kažu da će Demokrate imati svog kandidata na predstojećim izborima koji će pobijediti politiku podjela, podvala i mržnje.

"Vrijeme je da pokrenemo Crna Goru, pobijedimo korupciju i ekstremizam, izborimo se za građanske vrijednosti i demokratsku i modernu Crnu Goru. Nakon 19. marta Crna Gora će dobiti predsjednika države koji će pomiriti i ponosito voditi zemlju", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: