Albanska koalicija Zajedno: Naši članovi i simpatizeri izloženi pritiscima, čak i prijetnjama da će ostati bez posla

Iz koalicije su pozvali učesnike u izbornom procesu da građanima ponude konkretne programe sa novim idejama i da prestanu sa pritiscima prema pojedincima koji podržavaju njiovu listu

5583 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Albanska koalicija Zajedno
Foto: Albanska koalicija Zajedno

Iz Albanske koalicije Zajedno tvrde da su članovi i simpatizeri njihove izborne liste izloženi raznim pritiscima, čak i prijetnjama da će ostati bez posla jer se, kako kažu, nalaze na njihovoj izbornoj listi ili su im dali javnu podršku.

Iz koalicije su pozvali učesnike u izbornom procesu da građanima ponude konkretne programe sa novim idejama i da prestanu sa pritiscima prema pojedincima koji podržavaju njiovu listu.

Takvo ponašanje prema njihovoj izbornoj listi od političkih oponenata, ocjenjuju oni, potvrđuje ispravnost njihovih ideja i ciljeva.

"Albanska koalicija 'Zajedno', kao učesnik na lokalnim izborima u opštini Tuzi, doprinijeli smo da ponuda za glasače naše Opštine bude bogatija što potvrđuje i naš izborni program za razvoj i napredak opštine Tuzi", navodi se u saopštenju.

Porućuju da je ta koalicija uspjela da okupi najveći broj mladih sa ovih prostora: studente, visoko obrazovane, sportiste, stvaraoce i mnogo vrijednih naših sugradjana.

"Bez obzira na razne pritiske mi nastavljamo zajedno, i poručujemo svima da će naša koaliacija biti odlučujuća za formiranje nove lokalne vlasti u opštini Tuzi. Zajedno do pobjede", piše u saopštenju.

Albansku koaliciju - Zajedno čine Demokratska partija i Forca, koju predvodi Anton Nikaj.

Bonus video: