Demokrate Zeta: Partija u najkraćem roku da utvrdi kandidata za predsjednika Crne Gore

"Kampanja koja slijedi biće jedna od najtemeljnijih i najorganizovanijih na našim prostorima, svakom građaninu ćemo približiti pobjedničku viziju našeg predsjedničkog kandidata"

3717 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Opštinski odbor Demokrata Zeta dao je podršku organima partije na državnom nivou da u najkraćem roku utvrde kandidata Demokrata za predsjednika Crne Gore.

"U sklopu priprema za predsjedničke izbore Opštinski odbor Demokrata Zeta formirao je lokalni izborni štab za praćenje i realizaciju izborne kampanje Demokrata, te naložio svim predsjednicima mjesnih odbora da održe svoje sjednice na kojoj će otpočeti postupak predlaganja kandidata Demokrata za predsjednika Crne Gore", navodi se u saopštenju OO Demokrata Zeta.

Dodaju da je izborni rezultat na lokalnim izborima u Zeti i formiranje vlasti u toj opštini "zamajac za još bolji rezultat našeg predsjedničkog kandidata".

"Kampanja koja slijedi biće jedna od najtemeljnijih i najorganizovanijih na našim prostorima, svakom građaninu ćemo približiti pobjedničku viziju našeg predsjedničkog kandidata. Pobjeda našeg kandidata predstavlja pobjedu politike pomirenja, stabilnosti, državničke vizije, časti, poštenja, umjerenih i građanskih opcija i u konačnom predstavlja modernu Crnu Goru, a brojni potpisi podrške naših građana najavljuju impresivan izborni rezultat", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: